Cele mai irezistibile semne zodiacale. Pur si simplu nu le poti uita. Se afla printre ele?

0

Este destul de infricosator atunci cand devii vulnerabil. Niciodata nu stii daca persoana careia i-ai incredintat inima, are aceleasi sentimente ca si tine. Tot mai multe persoane isi urmaresc doar binele propriu.

 

Stim ca doare, stim ca preferam sa credem ca nu a avut timp sau a uitat si ca se va intoarce cerandu-si scuze.

 

Adevarul este ca atunci cand esti entuziasmat de o persoana nu ai cum sa uiti. Nu lasam niciodata pe cineva sa astepte pana noi am decis ca ne plictisim, sau suntem singuri sau avem a doua optiune. Nimeni nu merita sa fie a doua optiune. Persoana potrivita, merita efortul nostru dar nu pana la epuizare.

 

Berbecul (21 martie- 19 aprilie)

 

Berbecii sunt persoane alfa si le place sa aiba controlul asupra situatiei, folosindu-se de calitatile de lider. Mai au si pasiune si asta se vede in tot ceea ce fac.

 

Racul (21 iunie- 22 iulie)

 

Personalitate sensibila si intuitiva castiga foarte usor increderea celor din jur mai ales atunci cand este vorba de chestiuni emotionale. Atentie mare cui va incredintati sufletul ca nu toata lumea are capacitatea de a intelege frumusetea si compasiunea de care sunteti capabili.

 

Leu (23 iulie- 22 august)

 

Capacitatile de lider ale leului sunt de-a dreptul seducatoare, irezistibile iar cei cu care intra in contact, greu isi pot scoate din minte prezenta acestuia. Nu uitati sa va concentrati pe lucrurile importante din viata.

 

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

 

Dulce si fidela. Este foarte placut sa intalnesti pe cineva atat de autentic si de dragut. Vezi lucrurile foarte practic si incerci sa ajungi in varf doar prin metode corecte. Depaseste-ti timiditatea dar pastreaza-ti umilinta.

 

Scorpion (octombrie 23- noiembrie 21)

 

Nu se misca odata cu curentul ci vrea sa traiasca la maxim fiecare clipa din viata. Ii place sa traiasca fiecare emotie.  Este dedicat suta la suta promisiunilor facute celorlalti.

 

Sagetator ( noiembrie 22 – decembrie 21)

 

Extrovertit si plin de energie pozitiva, raspandeste in jur buna dispozitie. Stie sa-i faca pe cei din jur sa se simta importanti. Nu are nevoie de validari! Trebuie sa ramana curios, sa continue sa invete si astfel v-a continua sa fie placut.

 

Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa-l distribuiti rudelor si prietenilor dvs.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: yourtango.com

Photo: Unkept Gentleman

Share.

Comments are closed.