Cele mai lenese zodii in pat

0

Astrele, „dirijorii” comportamentelor umane inca din momentul nasterii, isi exercita influenta asupra vietii nativilor in tot ansamblul ei.

Zodii lenese in pat : Fecioara se bazeaza pe partener

Nativul Fecioara isi adapteaza cu usurinta talentele native la nevoile partenerului, insa nu este cel mai bun initiator când vine vorba de o partida de hata hata, având mare nevoie de un partener vioi, potrivit mom.me.

Zodii lenese in pat: Capricornul egoist

Persoanele nascute sub semnul Capricornului isi vor surprinde placut partenerii intimi prin stilul lor pervers de a se lasa prada pasiunii, insa au nevoie de rabdare din partea celor cu care isi impart patul: nu sunt foarte atenti la nevoile celuilalt si nu prea le place sa preia initiativa.

Zodii lenese in pat: Gemenii prefera relaxarea

Gemenii sunt foarte energici, dar uneori libidoul lor scade dramatic. Îsi pot pune pe jar partenerul in doi timp si trei miscari, dar in momentul urmator se pot lasa cuprinsi de lene, televizorul devenind o optiune mai buna decât pasiunea erotica.

Zodii lenese in pat: Pestii, pasivi la orizontala

Pestii sunt intuitivi si citesc cu usurinta limbajul trupului, fiind foarte receptivi. Partea proasta este ca acest nativ poate fi uneori destul de pasiv si egoist vizavi de nevoile partenerului de pat.

Citeste mai multe stiri din categoria Horoscopul pe Adevarul.ro.

Photo: Depositphotos

Share.

Comments are closed.