Cele mai norocoase zodii la bani! Care este zodia ta?

0

Virgin Games, o companie de jocuri on-line, a dezvaluit semnele cele mai norocoase si pe cele mai ghinioniste cand vine vorba de castiguri financiare in urma jocurilor de noroc, pe seama unei analize a 50.000 de jucatori, care au castigat mai mult de 1000lire.

Conform rezultatelor date de catre Virgin Games, varsatorul a fost cel mai norocos, urmat de capricorn apoi de taur. Balanta a fost cotata ca fiind cea mai ghinionista in castigarea banilor pe urma jocurilor.

Mai jos, v-am pregatit un clasament in functie de norocul fiecaruia:

 1. Varsator
 2. Capriconr
 3. Taur
 4. Gemeni
 5. Fecioara
 6. Rac
 7. Leu
 8. Berbec
 9. Pesti
 10. Scorpion
 11. Sagetator
 12. Balanta

Astrologii considera ca niciun semn nu ar trebui sa se dea batut, deoarece oricare poate decadea sau dimpotriva, creste in clasament.

Russell Grant, expert in astrologie spune ca toate semnele au potentialul necesar pentru a fi norocoase, iar planetele se afla in continua miscare, astfel ca si pozitia fiecaruia trece printr-o continua schimbare.

In urma constatariilor facute de catre Virgin Games, Grant ofera mai jos o perspectiva asupra pozitiei planetelor in lunile urmatoare pentru a ajuta toate cele 12 semne zodiacale sa afle despre norocul lor. El spune:

 • Saturn a calatorit retrograd in balanta timp de cateva luni, dar din mijlocul lunii iunie, balantele vor avea parte de mai mult noroc.
 • De asemenea, in luna iunie, planeta norocoasa Jupiter va intra in taur. Acesta pare ca deja a avut parte de mai mult noroc decat restul planetelor, poate pentru ca pe langa noroc, au si o tactica de joc buna, aceasta ajutandu-i sa isi imbunatateasca cotele.
 • Un lucru interesant de observat sunt semnele de pamant, care sunt cele mai prudente: capricorn, taur si fecioara.
 • Ce ar putea semnele de foc, mai impulsive, sa invete de la acestia? Poate sa reduca impulsivitatea, sa ia in calcul riscurile la care se supun si sa urmareasca ocaziile care le apar in cale.
 • Balanta, singurul semn de aer, in partea de jos a listei, are tendinta de a oscila. Se spune ca cel care ezita este pierdut. Deci, balantele ar trebui sa ia exemplu de la varsatori si motto-ul lor ar trebui sa fie: “Cel care indrazneste, castiga!” Russell Grant.

Sursa: ibtimes.com

Photo: Economica.net

 

Share.

Comments are closed.