Top 4 cele mai puternice zodii din horoscop

0

Astrologia spune ca, in conformitate cu semnul zodiacal si elemental natural din care acesta face parte, exista anumite trasaturi comune care ne definesc ca si personalitate, trasaturi care se regasesc in temperament, mai mult sau mai putin in functie de semnul zodiacal. Daca doresti sa descoperi care sunt cele mai puternice zodii, continua sa citesti.

Adevarul este ca fiecare dintre ele, fara a lua in considerare semnul zodiacal, are un anumit caracter. Insa, in functie de astrologie, caracterul este mai puternic sau personalitatea este mai intensa. Hai sa vedem care sunt acestea:

Berbec 21 martie-20 aprilie

Berbecul este unul dintre cele mai puternice semne zodiacale. Sunt plini de energie si au o personalitate insensa si aventuroasa. Ei nu se tem de nimic, sunt dispusi la noi provocari, au o atitudine de lider. De obicei sunt rebeli si impulsivi, motiv pentru care au unul sau doi dusmani. Nu le este frica sa isi impartaseasca punctual de vedere, indiferent de domeniu. Sunt incapatanati si greu de convins.

Oameni celebri care s-au nascut sub acest semn:

Johann Sebastian Bach

Maya Angelou

René Descartes

Harry Houdini

Billie Holiday

Charles Chaplin

Lady Gaga

 

Scorpion 24 octombrie-22 noiembrie

Acestia au o personalitate foarte puternica, insa sunt diferiti de restul semnelor. Acest lucru este in mod special vizibil la nivel emotional. Nu se lasa pana nu isi ating obiectivele dorite. Oamenii nascuti in semnul scorpionului sunt de obicei critici, aroganti si dificil de suportat de zi cu zi. In dragoste, ei au un puternic caracter, sunt pasionali si implicati in relatia cu partenerul. Ceea ce ii face sa fie puternici este determinarea lor, constanta si capacitatea de a isi atinge obiectivele.

Oameni celebri care s-au nascut sub acest semn:

Pablo Picasso

Marie Anotinette

Jimmy Kimmel

Leonardo DiCaprio

Katy Perry

Ryan Gosling

 

Rac 22iunie-23iulie

Cu toate ca acestia sunt cunoscut pentru schimbarile lor bruste de comportament, racii sunt de asemenea foarte puternici si persistenti. Mai precis, sunt oameni foarte siguri si au incredere in propria lor competenta, ceea ce face ca sa aiba o personalitate ambitioasa, in viata de zi cu zi dar si in viata amoroasa. Sunt foarte exigenti cu partenerii si cu prietenii, si se lauda in legatura cu sinceritatea lor, chiar daca asta presupune sa raneasca sentimentele altora.

Ei sunt puternici pentru increderea lor de sine, care ii ajuta sa fie perfectionisti si le permite sa creeze lucruri incredibile.

Oameni celebri care s-au nascut sub acest semn:

Gustave Klimt

Iulius Cezar

Meryl Streep

George W. Bush

Frida Kahlo

Prinţul William

 

Leu 24iulie-23august

Terminam lista cu unul dintre cele mai puternice semne zodiacale, care este leul. Trasaturile lui sunt cele mai distinctive si au un caracter dominant, mereu gata sa te indrume, fiind lideri nascuti. Sunt de temut in fata adversarului, planificandu-si strategii pentru a isi atinge scopurile.  Din cauza asta tind uneori sa fie aroganti sau incapatanati.

Trasaturile care ii fac sa fie cea mai puternica zodie sunt charisma si determinarea.

Oameni celebri cunoscuti sub acest semn sunt:

Andy Warhol

Barack Obama

Madonna

Louis Armstrong

Jacqueline Kennedy Onassis

Amelia Earhart

 

Daca nu ti-ai gasit semnul zodiacal printre cele mai puternice, e posibil sa il gasesti printre cele mai pasionale.

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: education.onehowto.com

Photo: Stuff.co.nz

Share.

Comments are closed.