Compatibilitatea Varsator si Fecioara – Cum inteleg cei doi intr-o relatie

0

Varsatorul priveste Fecioara precum un mister greu de descoperit. Isi doreste sa afle totul in cel mai mic detaliu, motiv pentru care sapa adanc in trecutul acestui nativ. Ei bine, depune toate aceste eforturi doar pentru a inlatura orice urma de indoiala. Vor aparea unele obstacole din punct de vedere financiar insa acest lucru nu trebuie sa va sperie, deoarece impreuna puteti sa treceti peste orice greutati.

Fecioara in schimb va va ajuta sa va terminati diferite proiecte in desfasurare si sa va dezvoltati pe plan profesional sau chiar sa va mariti orizonturile. Partea buna este ca acest nativ pregateste zodia Varsatorului pentru viitor. Insa exista si o parte proasta, aceea ca ar putea sa va convinga sa va implicati in anumite proiecte costisitoare si care nu sunt de viitor, motiv pentru care este important sa selectati informatia primita de la acest nativ. Va autodisciplinati  unul pe celalalt atunci cand vine vorba despre idei si imaginatie, sunteti incurajati sa explorati si apar oportunitati care ar putea sa fie convertite in profit. Solutia e sa va obisnuiti sa cautati departe si peste tot, astfel incat sa va multumiti doar cu ceea ce este mai bun.

Combinatia dintre Uranus si Mercur poate reprezenta o buna echipa, insa ar fi bine sa lasati povara detaliilor pe umerii Fecioarei, astfel incat Varsatorul trebuie sa se ocupe de partea practica a lucrurilor.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Share.

Comments are closed.