Coregrafia acestor dansatori de salsa l-a făcut pe unul dintre jurați să se urce pe masă

0

În 2017, competiția de dans de tip reality tv a luat lumea prin învăluire și a devenit cel mai popular show tv al verii. În emisiunea World of Dance, dansatorii pot concura cu momente solo, în pereche sau sub formă de grup pentru a-și îndeplini marele scop: acela de a câștiga un milion de dolari.

Oamenii în grupuri care cuprind între două și patru persoane concurează în Upper division, în timp ce echipele de patru sau mai mulți concurează în Team divison, toți dansatorii care au sub 18 ani concurează în divizia Junior. Una dintre prestațiile care a ieșit în evidență încă din primul sezon al emisiunii a fost a perechii Karen și Ricardo, din Santiago, Chile.

Așa sunt descriși aceștia pe site-ul NBC – Acest cuplu de dansatori care sunt împreună și în viața reală, a prestat pe străzile din Chile timp de șase ani și au luptat pentru a ajunge în vârf. Sunt singurul cuplu din lume care a câștigat nouă titluri mondiale, iar abilitatea specială a lui Karen de a face mai mult de 36 de piruete este ceea ce îi evidențiează de restul.

Perechea din Chile a dansat împreună încă de la vârsta de nouă ani și acum cei doi sunt logodiți. În momentul în care prima lor coregrafie s-a terminat, unul dintre jurați s-a urcat pe masă de încântare. Un alt jurat, Ne-Yo a susținut că „dansul lor a fost o prestație de un milion de dolari”.

Publicul a răsunat în aplauze și adorație față de pereche. După ce s-a afișat rezultatul, Karen și Ricardo au observat că au primit cel mai mare punctaj din istoria competiției. Dansul lor de salsa a fost rapid, curat și plin de pași complicați, piruete spectaculoase și prize dificile. Atunci când au terminat, Derek Hough, unul dintre jurați s-a urcat pe masă.

După prestația lui Karen și a lui Ricardo, pagina de Facebook a emisiunii a explodat de aprecieri, având peste 1.6 milioane de vizualizări, 38.000 de aprecieri, 42.000 de share-uri și peste 2000 de comentarii la vremea respectivă.

Unul dintre urmăritorii emisiunii a comentat pe Facebook în ceea ce privește prestația lor:
„Acest show încă nu a văzut nimic din ce pot face acești doi dansatori extraordinari! Ceea ce iubesc la ei este faptul că sunt extrem de umili și de dulci. Mult noroc voua! Sunt foarte mândru că am lucrat cu voi și că v-am văzut în direct de atâtea ori.”

Un alt fan a spus cât este de mândru de modul în care cuplul a reprezentat comunitatea latină:
„Pentru noi, dansatorii latini, acesta este epidomul perechilor salsa. Campioni mondiali multipli. Bien antrenați în mai multe discipline și foarte umili.”

Dansul acestei perechi chiar a fost spectaculos. Nu doar că gradul de dificultate a fost extrem de mare, dar fiecare pas a punctat ritmul melodiei, postura, costumele și atitudinea celor doi au fost de milioane. Gradul de dificultate al prizelor chiar a făcut diferența, mai ales că mulți dintre dansatori prezintă astfel de mișcări de dans.

Share.

Comments are closed.