Corneliu Vadim Tudor încolțit de un ungur! Imaginile geniale care vor rămâne in memoria colectiva a poporului roman (de divertisment)

0

Corneliu Vadim Tudor incoltit de un ungur! Imaginile geniale care vor ramane in memoria colectiva a poporului roman! Stima si respect pentru Tribun!

Românul şi ungurul se înţeleg perfect, mai ales în bancurile făcute de-a lungul timpului special pentru ei. Adevărul.ro a realizat un top al celor mai căutate bancuri despre români şi maghiari pe internet.

La o maternitate, un negru, un român şi un ungur asteptau ca soţiile lor să nascaă Dupa lungi clipe de asteptare, asistenta vine şi spune:

-Am două veşti pentru dvs. Una bună şi una rea. Toţi trei aveţi băieţi, însă din lipsa de profesionalism a unei asistente, nu se mai ştie care este copilul fiecăruia.

Vă rugăm să veniţi să îi vedeti şi să încercaţi să-i recunoaşteţi. Românul, exasperat, intră în sala de naşteri, înşfacă copilul negru şi fuge cu el pe culoarul spitalului. Tatăl nou-născutului îl vede şi-l opreste:

-Nu ţi-e ruşine dom’le?!?!? Nu e nici o îndoială: ăsta e copilul meu!!!
-Fugi dom’le de-aici! Mă crezi prost? Unul dintre ceilalţi doi e pui de ungur şi eu nu vreau să risc!

Un cioban ardelean stătea pe iarbă, în apropierea unei fântâni. Un om se duce la fântână cu intenţia de a bea.
– Nu bea, omule, e otrăvită!
– Nem to dom.
– Apăi bea, dar încet, că-i rece.

Corneliu Vadim Tudor a fost cel mai infocat contestatar al ungurilor. De asemenea, liderul PRM critica faptul ca desi ungurii au la guvernare numerosi ministri, nu au reusit sa se afirme din nici un fel din punct de vedere, economic sau social, pentru a dovedi ca ar putea face o regiune prospera din Tinutul Secuiesc.

Cauza decesului : In septembrie 2015 o veste neasteptata venea ca un traznet. Corneliu Vadim Tudor inceta din viata pe 14 septembrie, la varsta de 65 de ani. In dimineata zilei respective el s-a simtit rau si a mers la spital, acolo unde a si decedat.

“Plecarea la cele veșnice a lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adica de asteptat, pentru ca el nu dorea sa tina regimul respectiv avand diabet. Cum era de asteptat, diabetul i-a atacat vasele. Atacand vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Corneliu Vadim Tudor era foarte incapatanat, un mare om de cultura, incontestabil, un talent, dar aici a facut o greseala pentru ca nu a ținut cont de ce trebuia sa faca”, a declarat academicianul Mircea Ifrim.

 

Share.

Comments are closed.