Cristi Minculescu sare la gatul celui care i-a luat numele Iris! Solistul il ataca pe Nelu Dumitrescu: “Un decrepit se crede curatorul marcii”

0

Dupa sentinta de saptamana trecuta, Cristi Minculescu sare la gatul celui care i-a luat numele Iris, bateristul Nelu Dumitrescu, fondatorul celebrei trupe rock.

Revoltat de decizia Curtii de Apel Bucuresti, Cristi Minculescu sare la gatul celui care i-a luat numele Iris. Vinerea trecuta, judecatorii au decis ca dfoar Nelu Dumitrescu are dreptul sa foloseasca numele Iris, pe care l-a inregistrat la OSIM, in timp ce fostii sai colegi de trupa, Cristi Minculescu, Valter Popa si Doru Borobeica, nu mai au dreptul sa o faca. “Întrebaţi-ne “Cine suntem” şi vă vor răspunde cei 120.000 de oameni prezenţi sâmbătă în Piaţa Palatului din Iaşi care au strigat “Iris” şi care nu pot fi împiedicaţi să o facă doar pentru că un individ a înhăţat, mişeleşte, o marcă ce este, deloc întâmplător, coloana sonoră a amintirilor pentru 3 generaţii”, a scris Minculescu.

Cristi Minculescu sare la gatul celui care i-a luat numele Iris: “Asteptarea noastra in aceste zile este adevarul”
“Nu putem să le spunem prietenilor să nu ne strige pe nume, Iris, doar pentru că un decrepit se crede curatorul mărcii ce ne-a fost atât de mult timp “familie”, nouă, tuturor. Aşteptarea noastră în aceste zile este adevărul, cel ce n-are întotdeauna legătură cu dreptatea, sperând că în toate cele peste 6000 de concerte am lăsat o parte din inimile noastre în sufletul vostru şi luptând de acum înainte ca melodiile ce v-au fost imn, “Floare de Iris”, “Baby”, “Strada ta”, “Pe ape” ş.a.m.d. să fie auzite doar din vocile, corzile şi emoţiile celor ce le-au compus”, a mai postat Cristi Minculescu.

Cristi Minculescu sare la gatul celui care i-a luat numele Iris: “Ramanem adevarata “Nationala de Rock a Romaniei”
Suparat pe decizia instantei, Cristi Minculescu sare la gatul celui care i-a luat numele Iris. “Nu ne certăm cu nimeni pentru că nu mai avem timp să ne împăcăm dar, fără mânie şi părtinire, aşteptăm să ne bucurăm, alături de voi şi pentru voi, de numele noastre de botez: Cristi, Boro, Valter… Iris. Până atunci, rămânem adevărata “Naţională de Rock a României”! Vă mulţumim pentru devotament şi vă iubim!”, a incheiat Cristi Minculescu.

 

SURSA

Share.

Comments are closed.