Cum a fost umilită o fetiță cu paralizie de către un taximetrist din București. “Nu iau handicapați”. Continuarea întrece orice imaginație

0

Caz incredibil petrecut în București, iar strigătul de disperare al unui tată lăsat în stradă de un taximetrist a surprins și revoltat internauții care i-au citit postarea de pe pagina de socializare. ”

Claudiu este tată și, din nefericire, fetița lui – în vârstă de doar 7 ani – suferă din cauza unei paralizii cerebrale. Întorcându-se de la spital, acolo unde medicii îi făcuseră fetiței analize, Claudiu a solicitat, prin aplicația de pe telefonul mobil, un taxi. Numai că șoferul a avut o atitudine de-a dreptul șocantă.

A refuzat să îi preia pe Claudiu și fetiță, motivând că… nu transportă copii cu handicap. Mai mult, i-a spus bărbatului că ar trebui să apeleze la salvare pentru a-și duce copilul acasă. Bineînțeles, internauții au fost revoltați de atitudinea respectivului taximetrist, iar Claudiu a ținut să precizeze și că a luat legătura cu administratorii companiei de taxi, aceștia asigurându-l că șoferul va fi sancționat.

Citeste continuarea AICI

Share.

Comments are closed.