Cum a reactionat o polițistă din Bran, după ce un pieton i-a făcut un gest obscen

0

O polițistă care dirija traficul în localitate Bran a reacționat după ce un pieton i-a arătat degetul mijlociu. Ajutată de doi martori, jandarmi aflați în timpul liber, agenta l-a încătușat pe bărbatul care a refuzat să se legitimeze și a împins-o pe stradă, în fața mașinilor.

Incidentul, surprins de camerele de supraveghere din centrul stațiunii Bran, a fost relatat de o jurnalistă pe Facebook. Polițista dirija traficul în zona trecerii de pietoni, iar un bărbat aflat pe zebră i-a arătat scene obscene, notează observatorulph.ro.

Așa cum reiese din imagini, agenta l-a urmărit pe individ, căruia i-a cerut să se legitimeze.

„- Vă rog frumos să vă legitimaţi! În cazul în care nu vă legitimaţi, voi fi nevoită…

– Dacă mai ţipaţi la mine, s-ar putea să vă dau în judecată. S-ar putea să vorbiţi cu avocatul, da?

– Vă rog frumos să nu mai ridicaţi tonul la mine!”, este dialogul surprins în imaginile publicate pe rețeaua de socializare.

Bărbatul a împins-o pe polițistă care s-a izbit de o mașină aflată în mers. Cu ajutorul a doi martori, agenta de la circulație a pornit pe urmele individului, pe care a reușit să-l încătușeze.

„De remarcat fermitatea polițistei.

În contrast, remarcăm lipsa totală de reactie colegului care o însoțea. N-a schitat nici un gest. Este motivul pentru care șefii lui au declanșat o verificare internă.

Nu putem să nu remarcăm tonul bărbatului și al susținătorilor lui: arogant și agresiv la început, mieros la final.

Un mare bravo celor doi martori care au sărit în ajutorul polițistei. Înțeleg că unul e jandarm, iar celălalt, instalator, ambii aflați în timpul liber”, a scris jurnalista Electra Ghiza în mesajul intitulat „Data viitoare când fluturi în vânt degetul mijlociu, gândește-te că poate dai peste o polițistă ca asta…”

Bărbatul a fost reținut, fiind acuzat de ultraj. Procurorii au decis să fie cercetat sub control judiciar.

Share.

Comments are closed.