Cum iubeste cea mai puternica femeie din zodiac

0

Radiografia sufleteasca a celei mai ferme, pragmatice si invincibile femei din zodiac, facuta de Maria Sarbu.

Femeia Capricorn este cea mai sobra si ferma dintre noi. De asemenea, este o femeie puternica, pragmatica si adeseori rece.

Structura ei este feminina si joviala, insa tine enorm de mult la felul in care este vazuta de cei din jur, astfel ca lasa in plan secundar dragostea si pune in plan principal stabilitatea si munca.

Aceasta considera ca daca este muncitoare isi va gasi linistea personala si dragostea ar putea completa acest tablou. Din pacate, tablou pe care nu crede ca il va finisa cu maiestrie.

Telurile stabilite sunt implinite cu multa sarguinta, astfel ca este perseverenta in scopul de a ajune acolo unde isi propune. Cunoaste placerile vietii bine, insa nu se prea bucura de ele, motiv pentru care iubirea este o a doua natura, la care tinde mai greu, insuficient sau chiar deloc. Este incredibil de hotarata si ferma, fiind dura cu ea insasi dar si cu ceilalti, deoarece tine la indeplinirea scopurilor propuse.

In casa are nevoie de activitati antrenante si de multa pasiune, motiv pentru care evita sa se aventureze in relatii, stiind ca acestea nu ii pot oferi multumirea aparte.

Ea poate deveni irascibila si impulsiva. In cuplu are nevoie de emotii exprimate si de autenticitate, isi doreste ca tu sa stii cum sa o seduci prin felul tau de a fi, prin  personalitatea ta.

Isi cunoaste foarte bine si partile bune si partile rele, ii place sa domine si sa se impuna si se simte dezechilibrata atunci cand nu te cunoaste, cand nu stie daca esti puternic sau slab.

Prefera sa te pedepseasca si sa iti impuna ritmul ei cand vede ca idealurile voastre nu rezoneaza. De asemenea, ii place sa dea comenzi si sa te directioneze. O poti face sa devina flexibila doar prin dorinte si prin arta seductiei.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: The Irish Times

Share.

Comments are closed.