Cum mi-au distrus Noaptea Nuntii tatal si unchiul meu

0

A fost de fapt o idee bună, având în vedere circumstanţele neobişnuite.

Soţul meu, Reginald şi cu mine ne-am căsătorit pe 24 iulie, 1948, la o mică biserică de piatră din Castleton-on-Hudson, New York. A fost o zi minunată de vară, iar ceremonia şi recepţia au mers minunat. Pentru luna noastră de miere, am avut planificat să petrecem o săptămână la Indian Lake în Adirondacks, deoarece acolo familia soțului meu avea o cabana.

Din păcate, noi nu aveam maşină, aşa că unchiul Paul s-a oferit să ne ducă la lac, însoţit de tatăl meu. Am plecat pe la 5 în acea după-amiază cu cele două rude.

A fost aproape de orele 20 când am ajuns la lac şi, până atunci, ne era destul de foame. Asa ca ne-am dus la Farrell, singurul restaurant din Indian Lake. Când am plecat de acolo, era deja trecut de orele 21 şi mai aveam destul de mult de mers pana la cabana.

Era întuneric când am ajuns, si a trebuit sa mai reparam si instalatia electrica si apa. Apoi ne-am despachetat bagajele şi am scos alimentele. Se facusera deja orele 23.

Îmi făceam griji pentru oamenii care conduceau pe drumuri noaptea, aşa că i-am sugerat soţului meu că poate unchiul meu Paul şi tata ar trebui să-şi petreacă noaptea şi să conducă înapoi dimineaţa.

Soţul meu a fost de acord – el şi tatăl meu erau foarte apropiati.

Şi uite aşa ne-am petrecut noaptea nunţii cu tata şi unchiul Paul.

Share.

Comments are closed.