Cum e prima intalnire pentru fiecare zodie in parte

0

Prima intalnire aduce cu ea nenumarate emotii. Cum sa te imbraci, unde sa mergeti si multe alte intrebari pe care ti le adresezi in momentul in care stii ca urmeaza sa iesi la prima intalnire cu persoana de care iti place. Insa, cel mai usor este atunci cand stii ce fel de zodie e persoana alaturi de care vei merge la prima intalnire, deoarece atunci vei sti ce i-ar placea cel mai mult.

BERBEC: acesta este un subiect destul de complicat deoarece cand vine vorba de berbec, se rezuma totul la ei. Deci, orice lucru, oricat de neinsemnat dar care le gadila orgoliul este numai bun pentru a ii face fericiti. Pe de alta parte, Berbecul are idei puternice, deci ai putea gresi cu ceva foarte usor. La prima intalnire cu un Berbec ati putea sa mergeti la un eveniment sportiv sau orice legat de competitie. De asemenea el apreciaza spontanitatea.

TAUR: le plac intalnirile calme si personale. O masa la restaurant sau o cina servita acasa ar putea fi intalnirea ideala. De altfel, orice intalnire intima si lipsita de evenimente va fi un real succes.

GEMENI: evitati categoric pentru prima intalnire sa mergeti la un concert sau la un film, doarece acestia isi doresc sa iti cunoasca inteligenta. Ei isi doresc conversatii prin care ar putea descoperi daca sunteti compatibili, astfel ca daca nu li se ofera sansa devin frustrati.

RAC: nu le plac surprizele si intalnirile haotice. Ei prefera locurile care nu sunt prea aglomerate. Datorita firii lor introvertrite nu le plac locurile noi.

LEU: acestora le place sa fie rasfatati si sa se simta in centrul atentiei. De asemenea le place sa fie serviti, astfel ca un loc ideal ar fi un restaurant. Daca ti se pare prea intim, atunci ai putea opta pentru o galerie de arta sau o degustare de vinuri.

FECIOARA: acestora le plac experientele naturale, spre exemplu o iesire in aer liber, un picnic intr-o zona rurala sau un concert in aer liber. Te va judeca in functie de prima intalnire, fara sa isi dea seama.

BALANTA:  le place sa fie inconjurati de eleganta si calitate, fara bowling sau fast food. Balantele iubesc muzica, arta si mancarea.

SCORPION: intensitatea este cheia succesului. Scorpionii iubesc discutiile profunde, le place sa povesteasca despre lucruri importante si le plac experientele emotionante. Pentru ei este cel mai important sa fiti compatibili emotional si sa aveti o conexiune.

SAGETATOR: O experienta culturala ar putea fi o idee buna pentru prima intalnire cu un Sagetator. De asemenea, diversitatea este apreciata de acest semn zodiacal. Fie ca mergeti la o degustare de vinuri, sau veti opta pentru muzica live, ori pentru echitatie intr-o zona rurala, ar putea fi o intalnire pe placul Sagetatorului.

CAPRICORN: ei nu sunt impresionati de spontanitate ci din contra isi doresc sa vada ca ai depus eforturi pentru prima intalnire, altfel nu vei fi luat in serios. Esenta nu este ca intalnirea sa coste multi bani dar sa investesti timp si idei.

VARSATOR: este foarte posibil ca prima intalnire sa nu decurga conform planului, deoarece ei sunt o fire imprevizibila si ti-ar putea schimba planurile.

PESTI: ei iubesc intalnirile romantice si le place sa vada ca se tine cont de ceea ce le place sau displace. Sunt firi artistice, deci o intalnire care implica muzica sau orice forma de arta este perfecta.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: Glamour

Share.

Comments are closed.