Cum sa scapati de burta fara exercitii!

0

Excesul de grasime de la nivelul abdomenului este o problema de estetica si de sanatate comuna, care afecteaza atat barbatii, cat si femeile. Daca nu aveti timp pentru exercitii fizice sau sa urmati un regim alimentar strict, iata ce puteti face…

Nutritionistii spun ca micul dejun este cea mai importanta masa intr-o dieta, asa ca nu trebuie sa sariti peste el. Daca va intrebati ce ar trebui sa includa micul dejun, astfel incat acesta sa reduca in mod eficient dimensiunea taliei dumneavoastra, raspunsul nu poate fi mai simplu- oua.

Conform unui studiu din 2008, ouale sunt extrem de benefice pentru arderea excesului de grasime de la nivelul abdomenului, deoarece acestea sunt bogate in proteine. Iar micul dejun ar trebui sa contina o multime de proteine pentru a va mentine satul pana la pranz.

Cea mai mica cantitate de proteine pe care ar trebui sa o consumati la micul dejun este de 20 grame, spun expertii. Si, in cazul in care nu ati stiut, un singur ou are in jur de 6 g de proteine.

Ce ar trebui sa faceti

Micul dejun perfect care contine o multime de proteine si si putine calorii este reprezentat de fierberea unui ou. Daca doriti sa va pregatiti o masa rapida si echilibrata care va va oferi numeroase beneficii sanatatii, combinati oul fiert cu un mar. Oul va va oferi 78 de calorii, iar marul 80. Aceasta combinatie este extrem de benefica sanatatii, pentru ca ofera putine calorii, insa o multime de nutrienti, printre care o concentratie mare de proteine, care va vor pastra poftele nesanatoase departe.

Share.

Comments are closed.