Cum sunt persoanele cu ochi caprui

0

PERSOANELE CU OCHII CAPRUI SUNT:

1. AMBITIOASE
La capitolul ambitie, nu te intrece nimeni. Suferi foarte mult si consumi multa energie, riscand chiar sa te alegi cu vreo boala, atunci cand nu iti iese ceva asa cum ti-ai dorit. Esti un om de baza la locul de munca si nu iti place sa dezamagesti niciodata.

2. ENERGICE
Nu iti lipseste deloc vitalitatea. Tot ce faci, o faci cu mult sport si multa iluzie. Pui mare pret pe fiecare secunda de energie investita. Singurul moment in care stai jos este cel in care dormi. Insa, chiar si cu somnul, exista probleme. Urasti sa dormi mult si intri in stare de depresie cand te trezesti tarziu.

3. RATIONALE
Îti place sa analizezi totul in detaliu, atat cu inima cat mai ales cu mintea. Pentru tine, rationalitatea este inteleasa aproape mistic: nu vorbim aici despre calcule matematice ci de tot ceea ce poate sa cuprinda mintea, inclusiv filtrarea sentimentelor sau intelegerea anatomiei acestora.

4. INVENTIVE
Ai o imaginatie foarte bogata si o spontaneitate in gandire ce ii lasa pe ceilalti cu mult in urma ta. Atunci cand cineva face pasul urmator, tu ai facut deja 3.

5. OBSESIVE
Ai anumite fixuri pe care nici cu clestele nu ti le poate scoate cineva din cap. Din cauza faptului ca gandesti cam mult, ajungi in multe situatii sa ai accese de furie pentru ca teprinzi din prima de orice se intampla. Tocmai faptul ca vezi lucruri care pentru ceilalti sunt banale, exista riscul sa o dai in paranoia.

6. SEXUALE
Te gandesti aproape non-stop la sex. Si nu a la face sex propriu zis ci la ce ai putea tu inova in materie de sex. Pentru tine, sexul are un rol fundamental si reprezinta principala forma de comunicare in cuplu. Investesti multa imaginatie in pat, iar partenerul sexual este uluit de secretele pe care le-ai ascuns pana la cel mai fierbinte moment.

sursa: sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

via: wow.bzi.ro

Photo: The Big Riddle

Share.

Comments are closed.