dacă ai impresia că omul care te iubește nu va pleca niciodată, te înșeli amarnic. dacă va alege să te părăsească, puțin probabil să se mai uite vreodată înapoi…

0

Omul ce te iubește nu îți va cere niciodată nimic pentru sentimentele, sacrificiile, eforturile pe care le investește în relația voastră. Va face tot posibilul să fie acolo pentru tine de fiecare dată când vei avea nevoie de un umăr pe care să plângi, de o mână care să te ridice. Dar va avea nevoie de reciprocitate pentru ca relația voastră să poată supraviețui.

Totuși, la un moment dat e foarte posibil ca omul acela să te părăsească… Pentru că nu mai are ce să ofere. Chiar dacă te iubește fără să îți ceară nimic la schimb, nu va reuși să stea într-o relație în care tu nu simți la fel. Va pleca târziu, pentru că va trage cu dinții de fiecare mic gest frumos pe care îl faci, îți va găsi scuze pentru fiecare faptă… dar nu va reuși să reziste la nesfârșit.

Va pleca când va obosi, când va vedea că alături de tine nu reușește să fie fericit/ă. Va pleca și nu se va uita înapoi când va realiza că a trăit într-o poveste creată de imaginația sa, în care tu trăgeai mereu chiulul de la rolul pe care ți l-a atribuit. Va pleca definitiv pentru că deja va fi luptat din toate puterile pentru voi… Pentru că pentru tine nu a contat suficient nici cât să îți dai seama că totul se răcește, că acel om cu care îți împarți patul se frământă și se roagă să îi dai un semn să rămână… Și tu nu o faci.

Citeste mai multe pe:  lasepareu.com

Share.

Comments are closed.