Data nasterii iti indica cine ai fost intr-o viata anterioara

0

Ziua noastra de nastere este motiv de bucurie si petrecere, dar aceasta data inseamna mult mai mult decat o simpla zi. Aceasta ne dezvaluie motivul pentru care ne aflam pe acest pamant. Mai jos, aveti o insiruire a datelor de nastere.

1-10 martie, 27 noiembrie-18decembrie : O persoana cu spirit si caracter puternic, un adevarat lider. Din pacate, mandria ti-a cauzat multe probleme care se resimt si in ziua de azi.

8-21 ianuarie, 1-11 februarie : Ai invatat ca viata nu este intotdeauna roz, si ca uneori trebuie sa ne acceptam soarta asa cum este si sa mergem inainte cu fruntea sus. O persoana care isi traieste viata dupa un set de principii bine stabilite si bine definite, de asemenea si harnic si muncitor.

14-28 iulie, 23-27 septembrie, 3-17 octombrie: Caracteristicile tale cele mai mari au fost intotdeauna intelepciunea si pasiunea pentru cultura. Ai stiut tot timpul cum sa mentii pe cineva interesat de ceea ce spui si ai avut mereu creativitatea de partea ta.

23-31 ianuarie, 8-22 septembrie – Un adevarat artist cu simtul umorului dezvoltat. Ai fost o persoana care a stiut cum sa isi faca simtita prezenta si ai stiut intotdeauna sa te faci indragit de cei din jurul tau.

29 iulie – 11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie: Ai fost o persoana care nu se da batuta cand da de necaz. Ai reusit mereu sa influentezi oamenii in bine si sa le areti mereu calea potrivita. Ai avut mereu de partea ta argumente bine definite si solide pentru a-ti impune punctul de vedere.

12-29 februarie, 20-31 august: Mereu in apropierea cuiva de importanta ridicata sau un detinator al puterii. Un spirit sensibil si onest in viata caruia rautatea si ura nu are ce cauta.]

1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 16-26 noiembrie: Ai avut o inima mare si ai ajutat intotdeauna persoanele cand au avut nevoie. Continui sa iti pastrezi aceste caracteristici si sa te diferentiezi de ceilalti prin bunatate si iubire.

 

Planeta Pamant © Copyright 2017

Photo: http://psychics.co.uk/psychictests/pastlife.htm

Share.

Comments are closed.