De ce este Zodia Gemeni cea mai buna zodie

0

Planeta guvernatoare: Mercur

Trasaturi: veseli, plin de tact, entuziasm, diplomatici, versatili, spirituali, poseda intelect ascutit si prospera in comunicare. Sunt fiinte sociabile  si sunt lipsiti de timiditate. Pe de alta parte, acestia pot afisa o dualitate – pot fi lenesi, cu o tendinta de a se invarti in jurul cozii.

Ziua norocoasa: miercuri

Numar norocos: 5; 14; 23; 32; 41; 50

Culoare norocoasa: portocaliu, culoarea lamaii, galben

Piatra norocoasa: Topaz, Emerald, Agat

Talisman norocos: argint

Calitati pozitive: au o minte sclipitoare, abilitiati de comunicare si sociabile, sunt persoane diplomatice, entuziaste, cu tact si versatilitate.

Calitati negative: dualitate, tergiversari, labilitate, indecizie, lenea.

Probleme de sanatate posibile: deoarece acestia inclina sa isi suprasolicite creierul, sunt predispusi la epuizarea mentala si nervoasa. Nativii gemeni sunt de asemenea vulnerabili la probleme respiratorii precum bronsita sau astmul. Activitatile calmante sporesc claritatea mentala si stabilitatea. Acestia au nevoie de cantitati mari de somn.

Semne compatibile: balanta, varsator, leu si gemeni. Daca sunteti indragostit de cineva si va doriti sa stiti daca sunteti compatibili sau nu, aflati la serviciul Compatibility Assessment Reading.

Personalitati faimoase: Bob Hope, John Wayne, Nargis, Sunil Dutt, Paul McCartney, George Fernandes, Angelina Jolie, Anne Frank, Che Guavara, Donald Trump, Heidi Klum, Helen Hunt.

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: ganeshaspeaks.com

Photo: LoveToKnow Horoscopes

Share.

Comments are closed.