Declaratia Mihaelei Borcea despre fostul sot! “E in depresie! Mi-e frica sa nu i se intample ceva”! Afla cand a facut femeia de afaceri aceste afirmatii

0

De cand Cristi Borcea a iesit din puscarie, fosta sa nevasta,Mihaela, nu a fost zarita deloc in preajma lui! Totul in conditiile in care, in trecut, ea i-a fost aproape, in plus, a si avut grija de afacerile familiei!

Apropiatii sustin ca prima sotie a afaceristului a decis sa predea stafeta business-urilor fiului sau, Patrick, iar ea a vrut sa ramana doar o prezenta cat mai discreta in viata lui Cristi! “Intotdeauna, s-a gandit la binele lui! Acum, Borcea o are pe Valentina aproape si, cel mai bine pentru Mihaela este sa pastreze distanta, chiar daca relatiile pe care le are cu barbatul sunt destul de amiabile”, au dezvaluit din preajma femeii.

Mihaela Borcea a facut dezvaluiri despre fostul sot! “Cel mai important este sa nu isi piarda mintile”
Pe de alta parte, gestul Mihaelei este de inteles! De fiecare data, i-a fost aproape lui Borcea, mai mult, si cand el a starnit scandaluri in puscarie, i-a luat apararea. Drept dovada stau si declaratiile din 2015 ale afaceristei, prin care incerca sa ii ia aparea fostului sot, care, atunci era aratat cu degetul ca ar avea un tratament preferential la penitenciarul “Poarta Alba”!

“Este demoralizat, e in depresie! Mi-e frica sa nu i se intample ceva.Cel mai important este sa nu isi piarda mintile”, a declarat Mihaela Borcea pentru Stirile Kanal D. Fosta sotie a ex-boss dinamovist sustinea ca acesta era tratat la fel ca toti ceilalti detinuti de la Poarta Alba. “Telefonul este accesibil tuturor, nu e doar pentru el. E o aberatie! Nu are mocheta sau alte bazaconii. Penitenciarul nu este hotel. Sta in celula cu alti 13 detinuti. E la fel ca ceilalti, nu are tratament preferential”, a precizat femeia de afaceri.

Mihaela Borcea a incheiat interviul cu un apel: “Copiii au nevoie de un tata sanatos, copiii sufera cand vad ce se scrie despre el. Lasati-l in pace!”, a conchis Mihaela la vremea respectiva!

SURSA

 

Share.

Comments are closed.