Descopera ce il excita cel mai mult in functie de zodie! Vezi ce ii place sa-i faci

0

Vrei sa stii cum sa-ti aduci partenerul pe culmile placerii? Iata ce trebuie sa faci ca sa-l exciti in functie de zodia sub care s-a nascut.

Berbec – Barbatul Berbec se excita cel mai mult cand este provocat. Incita-l cu vorbe, cu atingeri pasionale, dar nu iti arata direct intentia de a face dragoste cu el.

Taur – Barbatul nascut in zodia Taur se excita cu usurinta atunci cand ii oferi ceva nou in pat. Daca are vreo fantezie neindeplinita, poate ii faci o surpriza si o pui in aplicare.

Gemeni – Daca vrei sa-l exciti repede, surprinde-l intr-o lenjerie care sa-i creasca apetitul, pe care nu a mai vazut-o. Nativul din zodia Gemeni adora schimbarile si il provoaca la maximum.

Rac – Pe barbatul Rac il exciti cu usurinta daca ii spui ca pentru o seara poate sa faca tot ce vrea cu tine. Pentru el e de ajuns sa stie ca esti centrul universului lui.

Leu – Barbatul Leu se excita la maximum cand aude cat mai des ca el este cel mai bun in pat, cel mai dotat sau orice alta lauda, chiar in timpul partidelor de “giungu bungu”.

Fecioara – Daca vrei sa exciti un barbat nascut in zodia Fecioara nu trebuie decat sa te prezinti la usa lui imbracata in cea mai fina lenjerie intima.

Balanta – Barbatul Balanta se excita cu usurinta daca aduci in patul vostru o jucarie pe care esti dornica sa o folosesti.

Scorpion – Ca sa exciti un barbat nascut in zodia Scorpion este suficient sa gemi de placere si sa ii spui ca el este singurul de care ai nevoie pentru a ajunge pe culmile placerii.

Sagetator – Barbatul nascut in zodia Sagetator are o fantezie – sa o faca in trei sau schimbul de parteneri. Daca nu poti sa-i faci pe plac, este suficient sa te uiti cu el la un film cu tenta si se va excita la maximum.

Capricorn – Ca sa-l exciti la maximum pe barbatul Capricorn este suficient sa-i indeplinesti una dintre fanteziile pe care le are.

Varsator – Barbatul Varsator se lasa excitat de vorbele pe care i le spui atat in timpul preludiului, cat si in timpul actului in sine.

Pesti – Pe barbatul nascut in zodia Pesti il excita romantismul – muzica in surdina, lumanarile parfumate si ma ales tu in iposturi incitante.

SURSA

Photo: VideoBlocks

Share.

Comments are closed.