Dezvăluiri cutremurătoare din trecutul Ancăi Serea! Cum a murit primul soț: „Doar transpira foarte mult”

0

Anca Serea a dezvăluit care au fost primele simptome ale soțului său, înainte să afle despre boala despre care suferă.

Anca Serea a trecut prin clipe cumplite atunci când și-a pierdut primul soț. Omul de afaceri s-a stins în urma unei afecțiuni cumplite.

Bărbatul a murit după ce a fost diagnosticat prea târziu cu o boală gravă. Primele simptome nu au dat nimănui de bănuit, nici măcar Ancăi, cu care bărbatul avea doi copii.

„Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. 9 luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva”, a povestit Anca Serea în urmă cu câțiva ani.

În ciuda tratamentelor pe care le-a efectuat în America și India, Filip Poplingher a murit în anul 2010, lăsând-o pe Anca văduvă, cu doi copii mici.

Anca Serea, mamă pentru a șasea oară

Din fericire, Anca Serea l-a cunoscut ulterior pe Adi Sînă, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire. Vedeta se pregătește să devină mamă pentru a șasea oară.

„Am considerat mereu că meseria de mamă este una dintre cele mai frumoase din lume și mi-am dorit dintotdeauna să am parte de cât mai mulți copii pentru că un copil este cea mai frumoasă realizare de pe această lume. Sunt sigură că și voi simțiți la fel, dar mi-am dorit să împărtășesc cu voi câteva dintre motivele pentru care ador să fiu mamă.

Mirosul de bebeluș Este inconfundabil. Pielea moale și catifelată care te îmbie să o miroși în permanență îți poate provoca dependența. Și nu are legătură cu produsele de curățare sau cu loțiunile de corp folosite.

Râsul de copil Nimic nu poate egala râsul cristalin, plin de inocență al unui copil. Și nu are legătură cu vârsta. Mă simt plină de energie când îl aud pe David râzând, dar și pe Moise”, a mărturisit Anca, pe blogul său.

Share.

Comments are closed.