Dietele zodiilor – vezi ce dieta iti recomanda astrele, nativule!

0

Fiecare zodie in parte are un tipar anume in ceea ce priveste buna functionare a organismului si mentinerea sanatatii, deoarece stilul de viata este unul diferit: unele zodii sunt active si au nevoie de proteine si fibre, pe cand altele sunt mai degraba sedentare, nu au atat de multa energie si necesita vitamine si minerale pentru a se echilibra.
Iata care sunt dietele adecvate fiecarei zodii in parte:

Berbec

Berbecul este o fire plina de energie, asadar cel mai bine i se potriveste dieta Atkins, deoarece presupune exercitii fizice combinate cu o alimentatie bazata pe proteine si grasimi sanatoase. Acest tip de alimentatie, pe langa faptul ca ajuta la pierderea kilogramelor, asigura buna functionare a metabolismului.

Taur

Taurul este gurmand, adora dulciurile si trebuie sa aiba grija cat zahar consuma, de aceea dieta cu indice glicemic redus este cea pentru care trebuie sa opteze. Aceasta echilibreaza nivelul carbohidratilor, proteinele si grasimile cu cantintatea de zahar asimilat. Se recomanda si sportul.

Gemeni

Pentru zodia Gemeni, dieta Weight Watchers este cea recomandata, deoarece nativii nascuti sub acest semn astral tind sa nu tina cont de numarul de calorii. Acest tip de dieta presupune consumul tuturor alimentelor in cantitati moderate si are la baza o schema cu puncte care se face in mod personalizat, in functie de varsta si greutate.

Citeste continuarea pe diete-sanatoase.ro

Photo: PopCulture.com

Share.

Comments are closed.