Din pacate aceste 3 zodii vor avea de luat o decizie grea in 2018 – vezi daca si tu te afli printre ele

0

Viata nu ne aduce mereu numai surprize placute, ci uneori si unele neplacute. Trei nativi vor trai pe pielea lor nefericirea in anul 2018. Este vorba despre necaz in dragoste, ceea ce va duce la rupturi definitive. Afla despre cine este vorba:

Berbec: 2018 alaturi de partenerul de viata incepe perfect, in armonie, insa din nefericire, aceasta relatie se strica primavara, lucrurile evoluand rapid spre o despartie definitiva. O luati pe drumuri diferite, iar despartirea va fi una decenta, fara vreun scandal ori razbunari.

Scorpion: din nefericire pentru tine, din relatia ta actuala lipseste comunicarea, motiv pentru care te confrunti adesea cu partenerul de viata, iar disputele vor iesi cu scantei. Iti dai si tu seama de faptul ca o astfel de relatie nu are cum sa continue, motiv pentru care inca din primele zile ale noului an decizi sa transezi cat mai rapid situatia.

Pesti: partenerul de viata nu mai suporta sensibilitatile tale si chiar daca realizeaza ca vei suferi mult, va face primii pasi spre o despartire cam pe la mijlocul verii urmatoare. Realizezi si tu ca nu mai primesti aceeasi doza de atentie ca si pana acum. Nu iti este deloc usor sa accepti, motiv pentru care te vei refugia in munca.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Freepik

Share.

Comments are closed.