Doamne fereste!! Cum a băgat-o criminalul în casă pe Alexandra! ”I-a dat un pumn și fata și-a pierdut cunoștința timp de 20 de minute!”

0

Criminalul din Caracal a fortat-o pe Alexandra înainte de a o băga în casa groazei.

Gheorghe Dincă, omul care a șocat o Românie întreagă, prin cruzimea faptelor sale, le-a spus anchetatorilor tot ce s-a întâmplat cu fetele pe care le-a omorât.

Bogdan Alexandru, cel care îl apără din oficiu pe Dincă, avea să povestească, surprinzător, cu lux de amănunte, felul în care bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a ucis-o pe Alexandra.

Conform declarațiilor făcute de avocat, criminalul din Caracal a bătut-o pe Alexandra și abia pe urmă a băgat-o în imobilul groazei! “Gheorghe Dincă i-a făcut avansuri sexuale, iar ea nu a vrut să răspundă pozitiv. Clientul meu mi-a spus că a încercat să o ademenească, să îi dea bani, însă adolescenta nu a dorit să marșeze pe nimic. La un moment dat, pe fondul discuțiilor și, nervos, el a oprit mașina. S-a dat jos și a mers spre ea, a deschis portiera și a agresat-o fizic. Dincă i-a dat pumn și fata și-a pierdut cunoștința timp de 20 de minute. A rămas nemișcată pe bancheta din spatele autoturismului fără vlagă! După clipe de panică, bărbatul a pornit spre locuința lui, a cărat-o pe brațe în casă, în dormitorul lui, care dădea dintr-o terasă și, în câteva ore, a omorât-o”, a explicat Bogdan Alexandru la România TV.

Share.

Comments are closed.