Doi pianiști, deghizati în piloți, au cântat în aeroport

0

Oamenii care călătoresc mult știu cât este de obositor, mai ales pentru cei care o fac constant. Există multe persoane a căror loc de muncă presupune să meargă des cu avionul, cu trenul sau cu alte mijloace de transport, poate chiar de câteva ori pe săptămână.

Chiar și atunci când plecăm în vacanță, iar destinația noastră se află la mare depărtare și necesită escale, viața în aeroport este destul de plictisitoare. În afara faptului că trebuie să te asiguri că ajungi la timp la poarta potrivită, tot ce faci, în rest, este să aștepți și iar să aștepți.

Aeroporturile sunt locuri cu trafic mare și fac foarte mulți oameni să se simtă inconfortabil și destul de anxioși. Nu doar ideea că pierzi avionul, dar și faptul că trebuie să te asiguri că ai îndeplinit toate regulile de siguranță sunt factori care te pot stresa.

Așadar, atunci când un pian public stă într-un spațiu de acest gen, așteptând să îl folosească cineva, știm foarte bine că urmează ceva minunat. Este locul perfect să stai puțin, să te odihnești și să nu te mai gândești la toate lucrurile care ar putea merge prost.

Așa s-a întâmplat și în cazul unei fete, îmbrăcată în uniformă de școlăriță. Aceasta a văzut pianul singuratic și mesajul de deasupra acestuia care încuraja oamenii să îl folosească. Atunci, aceasta a profitat de ocazie și a început să cânte, destul de timid.

Melodia pe care a ales-o este una dintre cele mai frumoase, “Somewhere Over the Rainbow”, a căror note ne oferă o senzație de liniște și relaxare. Totul părea normal, dar lucrurile au luat o altă întorsătură.

Dintr-o dată, doi bărbați îmbrăcați în piloți au apărut și au decis că vor să schimbe puțin ritmul ales de fată și să învioreze atmosfera, așa că au început să cânte puțin rock ‘n roll. Unul dintre bărbați își face loc în fața pianului și îi spune fetei: „Scuze, drăguțo…”

Apasă câteva clapete ale pianului, iar celălalt bărbat de apropie cu pași repezi. Fata se preface a fi foarte confuză, dar le face loc bărbaților care încep să cânte frenetic și să facă atmosferă în aeroportul, de altfel, anost.

Totuși, aceasta nu este dată la o parte, pentru că reușește și ea să își integreze talentul în mini spectacolul celor doi bărbați. Toți trei reușesc că cânte o melodie în stilul boogie-woogie, și știm cât de mult poate să îmbunătățească atmosfera un astfel de ritm.

Coridorul aeroportului este plin de distracție și fericire! Oamenii se opresc și îi ascultă pe cei trei pianiști care, bineînțeles, cu regizat întreaga scenă. Unul dintre piloți este un pianist recunoscut, Brendan Kavanagh.

Acesta obișnuiește des să se deghizeze și să surprindă străinii cu o melodie boogie-woogie în cele mai ciudate locuri unde există un pian și voie bună! Prestația celor trei chiar este uimitor de interesantă, mai ales dacă stăm să ne gândim că a schimbat total ziua oamenilor din acel aeroport.

Tot ce putem spera este că vom găsi și noi un astfel de loc în care cineva să ne cânte la pian când ne așteptăm mai puțin.

Share.

Comments are closed.