Doliu mare in cinematografia romaneasca! S-a STINS MAREA noastra ACTRITA,Tamara Buciuceanu Botez! Marele ei regret pe care l-a tinut secret pana in ultima clipa

0

A încetat din viața Tamara Buciuceanu Botez, a anunțat Mediafax! Din păcate, starea actriței s-a agravat în ultimele ore și în ciuda eforturilor depuse de medici, aceasta nu a mai putut fi salvată. Vă readucem aminte că artista era internată în spitalul Elias din capitală încă de săptămâna trecută. Deși, inițial veștile păreau bune în cazul ei și doctorii se gândeau chiar să o scoată de la Terapie Intensivă, situația s-a înrăutățit.

Tamara Buciuceanu s-a stins din viață cu un mare regret, un regret pe care l-a dezvăluit înainte să moară. Îndrăgita actriță a teatrului și filmului românesc a murit astăzi, la vârsta de 90 de ani, după ce a ajuns de urgență la Spitalul Elias.

Regretul Tamarei Buciuceanu: că a rămas singură

Tamara a suferit foarte mult, iar una din dramele care i-a marcat viața a fost moartea soțului ei. Actrița nu a vorbit niciodată despre problemele sale personale, remarcându-se prin discreția ei exemplară pentru toate colegele de breaslă. Marele regret al artistei a fost că a rămas aproape singură după ce bărbatul ei s-a dus la cele veșnice.

Share.

Comments are closed.