ECHINOCTIUL DE TOAMNA 2019. Ritualuri puternice pentru a atrage bunăstarea, abundența și norocul

0

Celții antici au numit echinocțiul de toamnă mabon. Aceasta este o zi magică foarte puternică, care are o energie destul de mare.

Ce se poate face și nu se poate face în această zi?

Puterea acestei zile magice se va face simțită cu trei zile înainte de 23 septembrie și trei zile după ea. Adică, din 20 a acestei luni până pe 26 septembrie, veți simți efectul magic al echinocțiului.

În aceste zile, experții noștri recomandă să urmați aceste reguli:

Acordă o atenție deosebită sănătății și stării tale de bine. Relaxați-vă mai mult, reduceți povara asupra corpului dvs., găsiți oportunități de relaxare completă pentru dvs. Pentru a face acest lucru, în perioada cuprinsă între 20 și 26 septembrie, faceți o baie cu uleiurile esențiale preferate.

Proprietățile relaxante sunt uleiul de mușețel, ylang-ylang și lavandă. Adăugați doar câteva picături din unul dintre aceste uleiuri în baie sau aprindeți o lampă cu aromă.

Nu incepeti nicio afacere nouă cu trei zile înainte de echinocțiul de toamnă și 3 zile după acesta.

Încercați să vă treziți devreme pe 23 septembrie și faceți un duș imediat după ce vă treziți. Astfel, veți elimina negativul acumulat de energia dvs. și veți obține un plus de energie vitală nouă.

Solicitați viitorului forțelor superioare, încercați să vă iertați greșelile. În același timp, rețineți că toate cuvintele voastre ar trebui să vină din suflet, să vorbiți sincer, cu credință în ceea ce spuneți.

Alocați ceva timp în ziua echinoctiului de toamnă pentru a face un bilanț, pentru a spune cuvintele de recunoștință Universului pentru tot ceea ce aveți.

23 septembrie este o zi magică deosebit de puternică, așa că este recomandat să te concentrezi asupra dorințelor tale în acest moment. Energia acestei zile vă va ajuta mai mult decât oricând să vă împliniți toate visele.

În niciun caz în ziua echinocțiului nu ar trebui să intrati în conflict și să va certati. Toate gândurile tale negative pot distruge tot ce ai construit.

Ritualuri magice puternice în ziua echinocțiului de toamnă

Ce ceremonii se pot efectua în ziua echinocțiului de toamnă? În această perioadă, experții noștri recomandă efectuarea de ritualuri pentru abundență, prosperitate și noroc.

Ritual de bunastare

Acesta este un ritual foarte simplu, dar incredibil de puternic, care a venit la noi din antichitate. Fiecare gospodină o îndeplinea o dată pe an. Și a fost doar ziua echinocțiului de toamnă. Acesta a fost numit „Focul Nou”.

Pe vremuri, în acea zi, stăpâna casei a aprins focul in vatra. Astfel, ea a lăsat în trecut toate problemele și dificultățile anului. Dupa ce s-a stins a aprins un nou foc. Aceasta a contribuit la apariția de energie proaspătă în casa. Un nou foc simbolizează noi forțe, noroc în eforturi și în toate problemele.

Acum, desigur, nu toate casele au sobe cu foc, dar un astfel de ritual poate fi încă îndeplinit. Și funcționează astfel:

Cumpărați lumânări pentru ritual. Lumânările obișnuite de ceară galbenă.

Alegeți cea mai convenabilă și favorabilă zi pentru dvs. dintre cele enumerate mai sus, și mai întâi aprindeți o lumânare. Va simboliza anul de ieșire.

Înainte de întuneric, lăsați-o să ardă complet. În timp ce lumânarea arde, încearcă să abordezi mental toate greutățile și problemele de care vrei să scapi.

După arderea primei lumânări, puteți trece la următoarea etapă a ceremoniei. Pe măsură ce ne pregătim pentru apariția vremii reci și a iernii, trebuie să reînnoim o nouă flacără, mai puternică și mai puternică.

Pentru a face acest lucru, după apusul soarelui, când prima lumânare este deja arsă, trebuie să luați o lumânare nouă sau chiar mai multe și să le așezați în locul vechiului loc al unei lumânări arse.

Aruncați o privire atentă asupra flăcărilor și încercați să vizualizați ceea ce doriți. Aceasta poate fi abundență, bunăstare, sănătate, relațiile de care aveți nevoie, protecție sau obținerea de energie și forță.

Asigurați-vă că vă gândiți la bunăstarea tuturor membrilor familiei care locuiesc în casa dvs. Dorim prosperitate și consolidăm casa familiei. Încercați să vizualizați complet toate intențiile. Astfel, folosind acest ritual, puteți consolida relațiile de familie cu toți membrii familiei voastre.

Nu puteți aștepta până când lumânarea se va arde până la capăt, flacăra ei poate fi stinsă și aprinsă dacă este necesar. Se recomandă utilizarea acestuia atunci când simțiți nevoia de energie suplimentară.

Poate fi adversitate, certuri și conflicte cu gospodăriile. Cu toate acestea, rețineți că ceara își timp de folosinta aproximativ 3 luni, așa că încercați să nu neglijați aceste cunoștințe atunci când îndepliniți acest ritual.

Adică, o lumânare trebuie folosită în termen de 3 luni. Apoi puteți aprinde o lumânare nouă din ea și astfel transmiteți flacăra pe tot parcursul anului până la urmatorul echinoctiu.

Pentru a efectua acest ritual, este foarte convenabil să luați lumânări mari care ard mult timp. De asemenea, este recomandat să se aprindă lumânări, pentru bunăstare și abundență în timpul cinelor de familie. Acestea vor ajuta la consolidarea relației cu familia și prietenii.

De asemenea, puteți lua separat lumânări cu o anumită culoare pentru fiecare zonă a vieții voastre. De exemplu, verde, măsline, maro și aur sunt potrivite pentru ritualurile de numerar.

Lumânările verzi, roșii și portocalii simbolizează o creștere a sănătății și a energiei.

Lavanda sau roșu vă vor proteja casa de negativitate. Lavanda și albastru vor oferi armonie și pace în casa ta. Lumânarea galbenă are energie neutră și poate fi aplicată în toate zonele vieții tale.

Ritual de purificare

Pentru a face acest lucru, trebuie să aduni un buchet de frunze de toamnă. Stai lângă orice apă sau întoarce-te cu fața catre vant.

Luați mai întâi o frunza și spuneți ce regretați și doriți să uitați pentru totdeauna.

Apoi eliberați această frunză în apă sau aruncați-o în vânt. Mintal sau cu voce tare, pronunță-ți dorințele astfel încât ceea ce vrei să scapi să nu te mai întoarcă. Imaginează-ți că toate problemele, necazurile, temerile, pierderile și amintirile nedorite merg cu acest prospect.

În același timp, spune aceste cuvinte: „Îmi iau rămas bun de la necazurile mele și le las să plece”. Sau: „Regretele și nemulțumirile mele (temeri, pierderi, amintiri) sunt transportate de apă. Îmi spun cu încredere adio acestor evenimente. Le-am lăsat să plece “.

De asemenea, acest ritual poate fi îndeplinit fără frunze. Trebuie doar să scrieți toate nemulțumirile și temerile pe o foaie curată și să solicitați ajutor și sprijin din partea Forțelor Superioare. Apoi puneți aceastăhartie pe apă sau ardeți. Puteți pune cenușă în apă. Cuvintele conspirației rămân aceleași.

Urmati sfatul experților noștri efectuând unul sau mai multe ritualuri puternice în ziua echinocțiului de toamnă.

Share.

Comments are closed.