El este Nanu, fiul Mirabelei Dauer. Cum arata tanarul acum si ce mesaj ii transmite mamei lui

0

Mirabela Dauer este, fără doar şi poate, una dintre cele mai importate figuri din întreaga istorie a muzicii uşoare româneşti.

În spatele succesului profesional şi al zâmbetului omniprezent cu care şi-a obişnuit fanii pe scenă, există însă o poveste de viaţă de-a dreptul cutremurătoare.

Povestea Mirabelei începe cu lupta pentru afirmarea artistică, un tată exigent şi o căsătorie la 18 ani, pe care a ales-o pentru a scăpa de stricteţea impusă de casa părintească.

De primul ei soţ, Willi Dauer, Mirabela se desparte după o scurtă perioadă de timp şi se recăsătoreşte cu regizorul Dan Traian Popovici.

Fiul lor, Dan Alexandru Popovici, zis Nanu, s-a născut la câteva zile după cutremurul din 1977. Despre căsnicia cu al doilea soţ, artista a susţinut că a fost „una amară”.

La divorţ, instanţa a hotarat astfel ca Nanu, pe atunci în vârstă de doi ani, să rămână în grija tatălui.

Lucrul acesta s-a răsfânt nu doar asupra Mirabelei, care a suferit enorm pentru pierderea copilului, ci şi pentru tatăl ei.

„Tatăl meu s-a dus din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristreţe a adunat în el… S-a întors cu faţa la perete şi s-a dus.”, a povestit, la un moment dat artista.

Cântăreaţa şi-a revăzut copilul pentru prima dată de la despărţire abia când acesta avea 12 ani.

Până atunci, Alexandru fusese crescut de noua soţie a lui Traian Popovici. Până când Nanu a împlinit 18 ani, Mirabela i-a plătit acestuia pensie alimentară, dar întâlnirile lor erau din ce în ce mai rare.

Fiul artistei spunea că are numai amintiri neplăcute cu aceasta. „Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani”, spune Nanu.

Share.

Comments are closed.