Eurovision 2018. Cum a reactionat trupa The Humans dupa ce au ratat calificarea la Eurovision

0

Eurovision 2018. Trupa The Humans, reprezentanta Romaniei de anul acesta, de la Eurovision, nu a primit voturile necesare pentru a se califica mai departe.

La cateva ore dupa ce s-a aflat ca au ratat editia de anul acesta, de la Lisabona, trupa The Humans a transmis un mesaj prin intermediul retelelor de socializare.

“Vă mulţumim din suflet celor care ne-aţi susţinut! Vă mulţumim cu acelaşi suflet şi celor care ne-au contestat dar ne-au motivat să fim din ce în ce mai buni! V-am simţit aproape de noi pe tot parcursul competiţiei şi suntem mândri că am avut ocazia să fim încurajaţi de un popor cu oameni frumoşi! Este minunat că şi în acest moment primim mesaje atât de frumoase care ne fac să stăm cu capul sus! Noi nu ne oprim aici! Nu vă opriţi nici voi şi susţineţi în continuare artiştii români, în orice situaţie. #theHumansluvU”, este mesajul transmis de trupa The Humans.

Tarile care se vor intoarce pe scena pe 12 mai sunt: Serbia, Moldova, Ungaria, Ucraina, Suedia, Australia, Norvegia, Danemarca şi Slovenia.

SURSA

Photo: Timejust

Share.

Comments are closed.