Facem sau nu facultate? – Mircea Bravo. E pe bune treaba! :-)

0

Clipul e tăiat din live-ul săptămânal realizat pe facebook.
http://www.facebook.com/mirceabravo
http://www.instagram.com/mirceabravo
http://www.mirceabravo.com
Pentru colaborări:
[email protected]

Cont personal de facebook:
https://www.facebook.com/mirceapopabravo

Video in josul paginii!

Citeste si:

Andrei Zaharescu incaseaza un salariu urias in Africa de Sud! Prezentatorul de televiziune, devenit consul la Cape Town, castiga 5.000 de dolari pe luna!

Conform declaratiei de avere, Andrei Zaharescu incaseaza un salariu urias in Africa de Sud. Veniturile acestuia au crescut in fiecare an.

Potrivit documentelor de la Ministerul Afacerilor Externe, Andrei Zaharescu incaseaza un salariu urias in Africa de Sud. Fostul prezentator de televiziune si-a depus recent declaratia de avere, in calitate de consul al Romanniei la Cape Town, din care reiese ca venitul sau anual, in 2017, a fost de 57.439 dolari si 11.679 de lei, adica aproximativ 60.000 de dolari.

Andrei Zaharescu incaseaza un salariu urias in Africa de Sud. Veniturile au crescut in fiecare an
Asta inseamna ca Andrei Zaharescu a incasat 5.000 de dolari pe luna, cel mai mare venit al sau de cand a fost numit consul, in noiembrie 2013. Din declaratiile de avere de ani trecuti reiese ca Zaharescu a castigat aproximativ 3.785 USD pe luna in 2014, 4.500 USD in 2015 si 4.774 USD in 2016, ceea ce inseamna ca salariul sau lunar a fost mereu in crestere.

Andrei Zaharescu incaseaza un salariu urias in Africa de Sud. Nu detine terenuri, case si bijuterii
Documentele arata ca Andrei Zaharescu incaseaza un salariu urias in Africa de Sud. La rubrica veniturilor sotiei, Zaharescu nu a completat nimic, semn ca nu si-a oficializat, inca, relatia cu partenera sa de viata, avocata Cosmina Ionescu, care i-a daruit un baietel. In rest, declaratia de avere este goala, pe numele lui Zaharescu neexistand bunuri mobile, imobile, bijuterii sau conturi bancare.

Share.

Comments are closed.