FBI divulga care sunt cele mai condamnate zodii

0

Semnul unei persoane este legat in mod direct de tipul de infractiune pe care este posibil sa il faca. Din analiza datelor privind FBI, in functie de arestarile pe care le-au facut, au aflat care semne zodiacale sunt cele mai periculoase. Aceste comportamente sunt impartite in 4 categorii diferite: foc, apa, pamant si aer.

Semnele de foc sunt sagetatorul, berbecul si leul. Dintre cei trei, sagetatorul are cel mai mare numar de criminali si este cel mai greu de prins. De asemenea, de obicei este bine inarmat, insa mai periculos decat el ar putea fi leul.

Semnele de aer sunt balanta, gemeni, varsator. Balantele au cele mai multe antecedente penale in comparatie cu celalalte semne de aer, si de obicei sunt inarmati si foarte periculosi. Pe de alta parte, gemenii se implica adesea in infractiuni de tip frauda, in timp ce varsatorul comite de obicei crime in scopul de a se revansa.

Semnele de pamant sunt capricornul, fecioara si taurul.  Taurul este cel mai temperamental si prin urmare, periculos. Fecioara este, de asemenea, puternic inarmata. Cazierul judiciar al capricornului are putin din toate.

Semnele de apa sunt racul, scorpionul si pestii. Racul este foarte violent, in timp ce scorpionul si pestii sunt destul de iritabili.

Potrivit site-ului FBI, racul este cel mai periculos dintre toate semnele, urmat de taur. Apoi vine sagetatorul, berbecul, capricornul, fecioara, balanta, pesti, scorpion, leu, varsator iar pe ultimul loc gemeni, ale caror fraude rareori sunt asociate cu violenta, fraude sau escrocherii.

Racul ucide cu pasiune si isi insemneaza victim.

Taurul este de obicei implicat in spalare de bani, actionand in general singur, fara complici.

Sagetatorul este un hot escroc, dar care nu face rau victimei, doar daca propria lui viata este pusa in pericol.

Berbecul este de obicei predispus sa faca crime, in timp ce capricornul este implicat in general in crime organizate.

Scorpionii sunt cei mai sadici, in timp ce fecioarele se ocupa cu spargeri. Balantele sunt cufundate in coruptie, in timp ce pestii sunt implicati in ilegalitati, mai ales cu droguri.

Pe de alta parte, gemenii nu sunt deosebit de periculosi si de obicei se ocupa cu fraude financiare si furturi fara varsare de sange. Leii se implica in activitati criminale pentru a castiga faima. In cele din urma, varsatorii sunt specializati in inselaciune.

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: astrawoman.com

Photo: odishatv.in

Share.

Comments are closed.