Femeia din zodiac care se lasa manipulata de barbati

0

In timp ce unele femei poate invart barbatii pe degete, altele se lasa manipulate de reprezentatii sexului opus. Afla si tu care femeie din zodiac se lasa manipulata cu usurinta de barbati. Din nefericire, naivitatea este motivul principal pentru care se intampla asta. Pentru a afla detalii, continua sa citesti randurile de mai jos:

Aceasta femeie este o femeie inteligenta, insa este naiva, motiv pentru care se lasa cu usurinta manipulata de reprezentatii sexului opus. Cu toate ca ea este constienta ca a facut anumite greseli, continua sa le repete, fara a reusi sa invete din ele si crezand tot ceea ce i se spune.

Poate fi transformata cu usurinta intr-o victima a barbatiilor. Firea ei este sociabila si deschisa, insa naivitatea ei ofera barbatilor prilejul de a o manipula in anumite situatii, dupa bunul plac.

Cand aceasta femeie se indragosteste, nu se mai poate gandi la nimic altceva. Ea nu vede lucrurile negative care se petrec in jurul ei si nu observa semnalele de alarma. Se indragosteste cu usurinta si poate fi ranita atunci cand nu este suficient de atenta.

Datorita sufletului frumos pe care aceasta femeie il are, ea crede ca si cei din jurul ei sunt la fel, insa realitatea este diferita si adesea ajunge sa fie dezamagita.

Aceasta femeie este nascuta sub zodia Gemeni. Potrivit astrologilor, femeile care sunt nascute sub acest semn zodiacal se lasa manipulate cu usurinta de catre reprezentantii sexului opus.  Cu toate ca au multe calitati, ele se lasa influentate de barbatii de care se indragostesc cu prea multa usurinta.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: YouQueen

Share.

Comments are closed.