Femeile cu adevărat blânde ale zodiacului. Ele au cel mai frumos suflet

0

O influenţă destul de mare o au şi astrele, care au un cuvânt serios de spus, potrivit astrologilor, când vine vorba de personalitatea unei persoane.

De partea cealaltă a baricadei se află mâţele cu adevărat blânde ale zodiacului:

Zâmbetul molipsitor al femeii Săgetător

Este independentă, optimistă şi crede că sinceritatea este cea mai bună politică. Nu îşi plânge de milă şi zâmbeşte aproape non stop. Prietenoasă şi spontană, este foarte pasională şi îi place afecţiunea. Deşi emană voie bună, reaţionează exploziv când se înfurie. Un alt defect al ei este faptul că întârzie mereu.

Femeia Vărsător, înconjurată de prieteni

Un spirit liber, veşnic curioasă şi prietenoasă, femeia Vărsător are un farmec enigmatic, care îşi doreşte un partener romantic şi intelectual.

Nu e posesivă sau geloasă, crede că dragostea se naşte dintr-o prietenie frumoasă. Are un alai de prieteni de toate vârstele, sexele, convingerile şi personalităţile. E întotdeauna disponibilă pentru cei dragi la orice ora din zi sau noapte.

Pe de altă parte, este rebelă, căpoasă şi paradoxală. Când e furioasă, se poartă ca un copil isteric. Îi plac bârfele şi este uşor materialistă.

Femeia Rac, cu inima în cleşti

Este blândă şi grijulie, cu un simţ al umorului foarte dezvoltat şi o inimă mare. Caută stabilitate şi este pregătită pentru absolut orice timp de urgenţă.

Păstrează absolut orice are o importanţă cât de mică, de la poze, la şerveţelul cu care iubitul ei s-a şters la gură atunci când i-a gătit prima dată. Cu toate acestea, este regina tragediei şi un şantajist sentimental de primă clasă.

Femeia Leu, amuzantă şi loială

Leoaica este loială, de cursă lungă şi sinceră. Are un magnetism animal fantastic, indiferent de ce poartă. În căutarea unui partener atent, romantic şi muncitor, este sentimentală şi amuzantă. Fermecătoare şi îndrăzneaţă, este atentă cu persoana iubită şi foarte amuzantă.

Femeia Leu are nevoie de foarte multă atenţie şi caută să fie regină în societate. Este cheltuitoare. Femeia Balanţă este miss popularitate

De obicei foarte atrăgătoare, este cea mai populară dintre femeile zodiacului. Este atentă, inteligentă şi crede în egalitate.

Caută armonia şi o relaţie profundă, fiind o prezenţă caldă, senzuală şi profundă. Este o fire extremistă. Pe de altă parte, este vanitoasă, geloasă şi îndrăgostită de oglindă. Adoră excesele.

Curiozitatea femeii Gemeni nu are limite

Femeia Gemeni are un spirit şi o inimă generoasă. Este mereu înconjurată de prieteni şi caută un bărbat original şi ocupat, cate să-i permită să-şi păstreze libertatea.

Este distractivă, isteaţă, iubitoare şi veşnic curioasă. Se descurcă foarte bine cu împărţirea responsabilităţilor din carieră, familie şi casă.

Deşi o prezenţă zodiacală plăcută, femeia Gemeni are defectele ei. Este versiunea feminină a cuceritorului de proefsie şi foloseşte sexul pe post de armă. Îi plac bârfele.

Share.

Comments are closed.