Fii disponibilă doar pentru el!

0

Poate ai observat de-a lungul vremii, în decursul lungilor tale ieşiri cu prietenele, că bărbaţii te observă. Observă că le zâmbeşti, observă că i-ai obervat la rândul tău şi te abordează, aparent îţi dau încredere în puterile tale feminine. Nu te lăsa cuprinsă de acest miraj. Pentru mulţi nu eşti decât o distracţie de o seară, o modalitate de a se distrage de la treburile cotidiene. Tu meriţi mai mult, nu te mai mulţumi cu experienţele care nu îţi aduc nimic bun.

Fii disponibilă doar pentru un singur bărbat, pentru bărbatul tău! Este singurul care te va face să te simţi cu adevărat frumoasă, care îţi va da puterea să treci peste cele mai grele momente şi nu se va da în lături de la sacrificii pentru a rămâne lângă tine. Dacă deja ai găsit omul lângă care te simţi completă, lasă-i pe restul, pentru că deja ai tot ce ţi-ai putea dori.

Bărbaţii iubesc doar o singură femeie. Chiar dacă mentalitatea generală este că „nu e nicio problemă să experimentezi până te hotărăşti”, este cât se poate de neadevărată! De ce ai căuta iubirea la un altul, care nu îţi oferă dragoste, ci doar o noapte de atenţie? Faptul că te împarţi nu te face mai atrăgătoare, mai frumoasă sau mai deşteaptă, te arată doar nehotărâtă şi îl îndepărtează pe cel care te iubeşte cu adevărat.

Este adevărat că un bărbat îşi doreşte o femeie disponibilă, dar disponibilă numai pentru el. Acest lucru este valabil si pentru femei, deoarece nu acceptăm să îi împărţim iubirea cu o alta. Şi de ce am accepta până la urmă? Nu merităm mai mult? Relaţia de iubire se trăieşte doar în doi, asta trebuie să înţelegi dacă nu ai făcut-o până acum.

Alege-ţi pe cineva care să fie disponibil doar pentru tine şi tu fii disponibilă doar pentru el! Copilărismele lasă-le în urmă şi găseşte bărbatul pentru care simţi efectiv cum inima îţi bate mai tare şi care nu vrea să îţi mai dea drumul din braţe atunci când vă întâlniţi. Nu te mulţumi cu mai puţin. Exercită-ţi farmecele feminine asupra aceluiaşi bărbat în fiecare noapte şi în fiecare dimineaţă, pentru că el se va îndrăgosti de fiecare dată altfel, din ce în ce mai mult. Abia atunci te vei simţi cu adevărat frumoasă şi fericită!

Fii disponibilă doar pentru bărbatul disponibil doar pentru tine. Da, ca orice sfat, acesta nu trebuie luat ca atare, experimentează-l!

Sursa: lasepareu.com

Share.

Comments are closed.