Fosta logodnică a MONSTRULUI olandez a rupe tăcerea si face prima declaratie: Ce a putut să zică femeia despre el

0

Fosta logodnică a bărbatului care a rapus o fetiță de 11 ani din Dâmbovița a rupt tăcerea.

Fosta parteneră de viață a bărbatului olandez a rupt tăcerea! Uite ce spune despre omul care a răpit o fetiță de 11 ani din Dâmbovița, a violat-o și mai apoi a ucis-o, lăsându-i trupul pe un câmp, la 7 kilometri de Gura Șuții, locul de unde minora era.

„Am fost împreună, dar am rupt logodna acum 8 ani. Înainte să fiu cu el, a fost condamnat pentru hărțuire și agresiune a unor femei. A fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce și-a ispășit pedeapsa. (…) Este un șoc, dar a mai comis astfel de fapte în trecut. Acest lucru nu este o surpriză pentru mine”, a spus fosta logodnică a bărbatului din Olanda, Cuijk.

Criminalul fetiței din Dâmbovița lucra la stat și îi erau recomandate abilitățile

Din ce în ce mai multe detalii ies la suprafață despre olandezul pedofil Johannes Visscher, cel care a răpit de pe stradă o fetiță de 11 ani, a băgat-o în mașină, a violat-o, iar apoi a omorât-o, corpul ei lăsându-l în câmp, la 7 kilometri de comuna Gura Șuții.

Bărbatul care și-a luat viața în urmă cu o zi ar fi un funcționar din sistemul public din Olanda. El lucra ca IT-ist la Agenția pentru Plasarea forței de muncă și asigurărilor sociale din Amsterdam.
Johannes Visscher a fost pus sub acuzare de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire.

Share.

Comments are closed.