Gabriela Cristea se mărită azi cu Tavi Clonda! Ce au făcut nașa Cristina Șișcanu și Tavi, înainte de cununia religioasă! Cum au fost surprinși

0

Zi cu emoții mari pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. La 4 ani de când cei doi au devenit soț și soție în acte, fac nunta și se cunună în biserică.

Pregătirile sunt în toi, iar Cristina Șișcanu, nașa celor doi, a început să se pregătească. Soția lui Mădălin Ionescu a mers să se machieze, iar rezultatul este unul spectaculos.

Și Tavi numără orele până când va ajunge la biserică alături de Gabriela Cristea și a trecut și el pe la salon, pentru a-și aranja părul.

Nunta Gabriela Cristea. Deși Gabi și-a dorit de mult timp să îmbrace din nou rochia albă de mireasă, evenimentul a tot fost amânat. Acum, într-un final, nunta are loc, iar Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor deveni soți și în fața lui Dumnezeu.

Evenimentul de astăzi va fi însă unul simplu, și nu fastuos așa cum își imaginau mulți. În afara mirilor și a nașilor, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, la cununie și la petrecerea de după nu au fost invitați decât prietenii apropiați.

Gabriela Cristea și-a dorit un eveniment de suflet, așa că petrecerea este pregătită acasă, la vila lor din Otopeni. ”Nu e o vorba despre o nuntă așa…mare, e doar cununie religioasă, va fi o petrecere restrânsă, cu familia și câțiva prieteni, în jur de 40 de persoane”, a declarat Tavi Clonda.

Nunta Gabriela Cristea. Fetițele ei, îmbrăcate în rochițe albe, brodate cu inițialele numelor lor
Cel mai important aspect pentru Gabiela Cristea a fost să arate perfect la nunta, așa că vedeta tv nu numai că a căutat îndelung rochia de mireasă perfectă, dar a și ținut o dietă drastică și a făcut mult sport pentru a avea silueta dorită. Deși până azi nu a vrut să dea detalii despre cum arată rochia, Gabi a spus că și cele două fiice ale ei și ale lui Tavi Clonda vor purta tot ținute albe. Bella și Iris vor avea rochițe albe, brodate cu inițialele numelor lor.

Și nașii cuplului, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt emoționați. Atât ei cât și fata cea mare a lui Mădălin, Ștefania, care este domnișoară de onoare, s-au pregătit cu grijă de evenimentul de astăzi.

Share.

Comments are closed.