Gabriela Firea – ce ne spun astrele despre ea

0

Gabriela Firea este nascuta sub semnul zodiacal al Racului, astfel ca stie exact cum sa controleze oamenii dificili. De asemenea, ea iese mereu victorioasa, indiferent de situatie si de incurcatura. Cu toate acestea, poate sa fie o persoana emotionala, dar in acelasi timp este o fiinta puternica si ambitioasa. In relatiile cu prietenii ea poate empatiza cu ceilalti, dar isi poate arata si latura dura.

Zodia Rac simbolizeaza perioada in care apar fructele, fiind o imagine asociata cu tot ceea ce inseamna vatra, mama, familie, popor sau tara.

Ea poate sa fie o fiinta pasionala, insa uneori da dovada de o incapatanare iesita din comun, care ii poate enerva pe cei din jur.

Nu suporta prea bine critica, iar atunci cand alegi sa o critici, o ia personal si nu te va putea ierta prea curand. Cu toate acestea, capacitatea de a oferi iubire este enorma, ceea ce o transforma intr-o partenera de viata exceptionala. Pentru ea partenerul ideal in viata este cel care o imbratiseaza pe canapea, atunci cand sunt cu un pahar de vin in mana. Prioritatea cea mai mare pentru ea este familia si prietenii si mare parte din viata si-o petrece in mediul in care se simte in siguranta.

Cand vine vorba despre viata sexuala, pentru femeia Rac aceasta se asociaza cu un dans lent si senzual, care trebuie sa aiba o puternica legatura emotionala cu partenerul.

Din punct de vedere financiar, ii place siguranta, motiv pentru care va avea mereu bani pusi deoparte intr-un cont bancar. Progresul in cariera este de asemenea esential, nativa Rac fiind o femeie de afaceri excelenta.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Photo: Unica.ro

Share.

Comments are closed.