Gheoghe Dincă, tratat ca un rege după ce a fost arestat! Ce atenții primește în fiecare zi de la anchetatori

0

Cum este tratat criminalul din Caracal, după ce a recunoscut două crime

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis și ars două tinere, pe Luiza Măceșanu și pe Alexandra. Astfel, din data de 27 iulie, inculpatul se află în arest preventiv, iar în ultimele zile, acesta a oferit mai multe informații despre atrocitățile comise, după ce zile întregi nu a spus nimic.

Au ieșit la iveală niște detalii neașteptate despre anchetă. Anchetatorii au reluat luni căutările în casa criminalului, după ce duminică au ridicat noi probe care urmează să fie analizate. Ceea ce nu știre multă lume este modul în care este tratat criminalul Alexandrei și al Luizei.

Condițiile în care se desfășoară discuțiile între polițiști și inculpat sunt unele ce au la bază plăcerile monstrului din Caracal.

După ce s-a plâns că este obosit din cauza interogatoriilor, oamenii legii au început să îi ofere tot ceea ce își dorește. De la țigări, sticle de apă și haine curate în care să se schimbe chiar și de câteva ori pe zi, Gheorghe Dincă a primit inclusiv un scaun pentru a se odihni în timpul anchetei, lucru remarcat și de către avocatul familiei Luizei Melencu. Acesta a dezvăluit astăzi că întreaga casă miroase a cadavru, iar mirosul ar ieși și din pământ.
Anchetatorii nu vor afla astăzi ce este în telefoane. Sunt 2 etape: etapa clonării a ce se afla in telefoane, după care se analizează. Dincă asistă la percheziții. Procedura e riguroasă pentru a nu putea ridica un viciu de procedură. I se dă apă, este lăsat să stea jos. Pare resemnat (…) Incerc să-i portejez pe cei din familia Melencu, este o mare presiune (…) În această casă pute totul a cadavru. Este un dezastru total, e ca și cum ar fi o explozie într-un atelier auto, după care a venit cineva să răscolească. Este absolut înfiorător. Iese mirosul din subsol, din pereți. Am intrat și în subsol”, a declarat avocatul.

Ghorghe Dincă începe și plânge din senin, de câteva ori pe zi
„Îl apucă plânsul brusc şi spune că îi pare rău. Apoi îi trece. Şi iar îl apucă. Scenele se repetă de câteva ori pe zi”, susțin surse din cadrul anchetei

Share.

Comments are closed.