Gigi Becali a făcut show la nunta fiicei sale! Omul de afaceri a aruncat cu bani la lăutari dar stai să vezi ce a făcut când s-a terminat petrecerea. Ce a făcut Teodora când a văzut că în biserică se mai afla o altă mireasă

0

Gigi Becali a fost în mare formă la nunta fiicei sale. În ziua în care Teodora, fata sa cea mare, s-a măritat, omul de afaceri a aruncat cu banii

Nunta Teodorei Becali a fost un eveniment grandios. Ceremonia religioasă a avut loc la biserica Sf. Spiridon Nou din București, iar petrecerea a fost organizată la un local de lux din Snagov.

Seara a fost deschisă de Teodora și Mihai, care au urcat pe ring și au dansat pentru prima oara ca soț și soție, apoi petrecerea s-a încins. Socrul mic, Gigi Becali, a fost în mare formă și a făcut show.

Gigi Becali a făcut show la nunta fiicei sale! Omul de afaceri a aruncat cu bani la lăutari

Patronul echipei de fotbal FCSB a aruncat cu bani la lăutari toată noaptea. Pe internet au apărut imagini de la nunta de aseară, iar Becali este protagonistul unor scene incredibile.

Gigi Becali aruncă bani la lăutari pe tot parcursul petrecerii, apoi, la final, angajații restaurantului unde a avut loc nunta primesc și ei un cadou simbolic de la socrul mic.

Chelnerii, bucătarii și tot staff-ul de la restaurant sunt recompensați cu bani.

Ce a făcut Teodora când a văzut că în biserică se mai afla o altă mireasă

Teodora Becali nu a coborât din bolidul de lux până când cealaltă mireasă care se află la biserică nu a părăsit locaţia.

Întrebat ce cadou le-a pregătit mirilor, Gigi Becali a avut o reacție așa cum ne-a obișnuit: „Nu am făcut niciun cadou eu! Cadoul meu este dragostea mea şi rugăciunea mea. Cel mai important cadou este rugăciunea pe care am făcut-o astăzi (n.r. ieri) dimineaţă la Sfânta Liturghie”.

Share.

Comments are closed.