HOROSCOP 12-18 IUNIE 2018 Nicoleta Svarlefus: Detaliile va dau batai de cap, dar se anunta imbunatatiri banesti. Atentie la Luna Noua

0

HOROSCOP 12 – 18 IUNIE 2018

Săptămâna debutează cu aspectul de Lună nouă ce se construieşte în Semnul Gemenilor, oferindu-ţi efecte în plan domestic. Ecourile acestei săptămâni le vei simţi multă vreme de acum încolo, avertizează astrologul Nicoleta Svârlefus.

Berbec
Foarte animate sunt relaţiile cu anturajul apropiat. Aspectul de Lună nouă ce se formează în Semnul Gemenilor pe 13 Iunie îţi oferă şanse deosebite de a îmbunătăţi relaţiile cu ceilalţi, de a-ţi face prieteni noi şi de a-ţi remodela gândirea şi comunicarea. Pentru că multă lume va roi în jurul tău, ar fi bine să fii prudent cu vorbele şi gesturile. Vorbeşte strictul necesar şi ascultă-i pe ceilalţi cu interes. Joi şi Vineri, atenţia şi eforturile îţi vor fi atrase de activităţile domestice şi de relaţiile cu membrii familiei. Se conturează discuţii importante în casă, dar şi cu neamurile. Sfârşitul săptămânii este potrivit distracţiilor şi relaţionării cu cei dragi.

Taur
Se anunţă îmbunătăţiri financiare, încă de la începutul săptămânii datorită formării aspectului de Lună nouă în Semnul Gemenilor. Se deschide o nouă etapă de câştig din munca proprie, etapă care va dura cel puţin un an de zile de acum încolo. Fii atent la cele discutate la locul de muncă şi acceptă schimbările necesare. Poate fi vorba de a munci mai mult, dar eforturile îţi vor fi răsplătite. Pe 14 şi pe 15 Iunie vor fi frecvente călătoriile pe distanţe scurte, întâlnirile şi dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Evită să vorbeşti prea mult despre tine! Weekend-ul aduce treburi gospodăreţti şi discuţii importante cu membrii familiei.

Gemeni

Săptămână foarte importantă pentru tine, deoarece în Semnul tău zodiacal se formează aspectul de Lună nouă. Ai şanse minunate de a aduce îmbunătăţiri importante pe toate planurile vieţii tale, aşa încât rezervă momente special pentru tine şi gândurile tale. Un jurnal personal ţi-ar fi de mare folos pe termen lung. Cum emotivitatea va fi accentuată există riscul să oscilezi cam mult în decizii şi în relaţiile cu ceilalţi. Ai încredere în tine şi operează schimbările necesare dorite de tine. Joi şi vineri apar câştiguri deosebite din munca proprie, dar în paralel se ivesc şi cheltuieli. Sfârşitul săptămânii îţi aduce în preajmă persoanele dragi din anturajul apropiat.

Rac

Primele zile ale săptămânii îţi aduc dorinţă de interiorizare, somnolenţă şi tendinţă la visare cu ochii deschişi. În Semnul Gemenilor se alcătuieşte aspectul de Lună nouă, astfel că stările tale interioare sunt fluctuante. Ocupă-te de treburi uşoare şi, la nevoie, cere sprijinul celor dragi şi de încredere pentru a rezolva chestiunile urgente. Joi şi Vineri te vei simţi mai bine, hotârându-te cel mai probabil să schimbi multe şi mărunte în viaţa ta. Începe mai întâi cu stabilirea unor noi direcţii profesionale. Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul săptămânii, deci nu forţa nota. Weekend-ul îţi aduce câştiguri din munca proprie, cadouri sau recompense deosebite.

Citeste mai multe pe RTV.

Share.

Comments are closed.