Horoscop 12 octombrie 2019, cu Neti Sandu. Zodia care are șanse să înceapă o nouă viata

0

Neti Sandu ne prezinta horoscopul de astazi pentru toate zodiile.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 BERBEC

Se poate să vă facă cineva cinste la un restaurant, că aţi avut un succes, sau că va-ndragește, pur şi simplu. Sunt oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi care vin spre voi să petreceţi un timp de calitate împreună.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 TAUR

O să le-mpliniți dorinţele alor voştri şi or să vă fie recunoscători pentru că e vorba de un confort psihic în primul rând. E cineva tânăr care vrea să fie în preajma voastră, poate va face curte şi o să scanaţi atmosferă, să vedeţi dacă e pentru voi sau nu simţiţi chimia?

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 GEMENI

Poate vă duceţi la un botez sau e o aniversare a copiilor, vreo serbare la care o să contribuiţi şi voi cu ceva, că au nevoie de susţinere. Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă, să va-ntelegeți de minune, să puteţi forma un cuplu pe viaţă, să vă căsătoriţi.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 RAC

E un eveniment şi-o s-aveţi şi voi un cuvânt de spus sau de făcut şi o să fiţi convingători. Într-o călătorie undeva, o să daţi şi voi de cineva care va face ochi dulci şi poate n-aţi fost de mult sau deloc în postura asta, de îndrăgostiţi – şi să rămâneţi în vraja asta.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 LEU

Se poate să vă implicaţi într-o activitate recreativă pentru cei mici, sau poate e o competiţie la care o să luaţi chiar voi parte. Poate faceţi pregătiri că vin musafirii – e un moment festiv în familie şi o să aflaţi noutăţi care să va-ntretina starea de bunădispoziţie.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ

Poate le faceţi o vizită rudelor apropiate, or fi ceva chestiuni de familie de discutat şi poate pregătiţi şi o masă cu bunătăţi. Se pare că sunteţi mai activi pe scenă socială, ca să construiţi ceva în jurul unei idei, să se vadă munca voastră.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 BALANŢA

E cineva care vrea să fiţi împreună şi poate va invită într-o excursie, să fiţi într-un cadru neutru să se vadă, clar, dacă sunteţi făcuţi unul pentru celălalt. O să primiţi mai multe invitaţii la mondenităţi şi o să vă duceţi pentru că sunteţi dornici de cunoştinţe noi şi o să luaţi pulsul societăţii.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 SCORPION

Poate-o să petreceţi mai mult timp cu copiii, îi duceţi în parc, la locurile preferate, să se distreze, că au nevoie de un respiro. Poate plecaţi într-o escapadă turistică, va invita nişte prieteni la ei într-o altă localitate şi o să fie o gură de aer proaspăt, o să fie deconectant.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

Aveţi nişte lucruri de spus ca să remediaţi o situaţie şi poate ieşiţi la cafea, să daţi cărţile pe față. Grupul de prieteni vă acaparează, vrea să aveţi activităţi comune, să faceţi mişcare pentru că e o plăcere comună şi pentru c-aveţi unde să vă duceţi.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN

Poate o să fiţi alături de nişte prieteni care sărbătoresc ceva şi o să vă bucuraţi cu toţii, strângeţi şi mai bine legăturile. Se poate să atrageţi atenţia prin ceva care să v-aduc satisfacţii morale, materiale şi să ajungeţi pe o treaptă superioară, s-atingeţi alt statut.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

Se poate să vă duceţi la un spectacol sau o fi o ceremonie care o să vă trezească emoţii c-o fi cineva foarte apropiat – protagonistul. Poate vi se face o surpriză şi vă scot prietenii la plimbare, vă trec graniţa şi vă-ntoarceţi mâine – casa străinătăţii e activată şi or să apară ocazii să vă duceţi în plimbare.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 PEŞTI

Se poate să apară cineva neanunţat şi să vă puteţi continua relaţia care se-ntrerupsese la un moment dat şi o să-o duceţi la alt nivel. O să găsiţi şi voi o companie pe gustul vostru care să va-nsotească într-o staţiune de agrement, sau să practicaţi un sport, să faceţi chiar un lucru inedit care să vă reprezinte, să fie tuch-ul vostru.

Share.

Comments are closed.