Horoscop 2019. Zodiile cu noroc in toamna asta

0

Toamna asta cu siguranţa va fi una extrem de interesantă pentru unii nativi pe care astrele îi favorizează mai mult decât pe celelalte. Descoperă care sunt zodiile norocoase în această toamnă.

Berbec

Surprizele se ţin lanţ, şi vorbim de cele plăcute, evident. Ai parte de toată atenţia şi susţinerea familiei, iar şeful începe să se uite la tine cu ochi mai buni. Dacă până acum ai fost ghinionistă în dragoste, răsare soarele şi pe strada ta. Ai grijă doar să priveşti cu atenţie în jurul tău şi să interpretezi corect semnalele transmise, pentru a nu da cu piciorul şansei.

Rac

Te dedici jobului şi nu o faci inutil. Deşi în dragoste lucrurile ar putea merge şi mai bine, din punct de vedere financiar şi profesional nu ai de ce să te plângi. Totuşi, în ultima lună a toamnei, este posibil să apară o persoană care te va face să zâmbeşti din nou.

Leu

Ai planuri măreţe şi ai toate şansele să le duci la bun sfârşit. În prima parte a lunii e posibil să semnezi un contractimportant sau să schimbi jobul cu unul mai bun. În dragoste,te bucuri de toată atenţia partenerului. Eşti o răsfăţată şi ştii asta. Nu te mira dacă descoperi că iubitul îţi pregăteşti o surpriză.

Peşti

Dacă până acum te-ai tot plâns de eşecuri pe toate planurile, acum a sosit momentul să zâmbeşti. La serviciu îţi sunt recunoscute meritele şi nu este exclus să obţii chiar o promovare. Iubitul tău este mai tandru ca niciodată, iar pe plan financiar obţii venituri neaşteptate. Fie recuperezi o datorie mai veche, fie câştigi un premiu important.

Balanţă

Cu siguranţă toamna aceasta este una plină de oportunităţi pentru tine. Norocul se face simţit la fiecare pas, aşa că ai grijă să nu îi dai cu piciorul. Profită din plin de fiecare ocazie. La muncă te remarci, iar în familie beneficiezi de toată atenţia celor dragi. Fii atentă la „prietenii” care te-ar putea privi cu invidie, să nu îţi pună beţe în roate.

 

Share.

Comments are closed.