Horoscop 21 august 2019, cu Neti Sandu. O zodie scapa de ghinion

0

Horoscopul de astazi vine cu vesti bune pentru zodii. Vibratia zile este 3 zi o sa ne mearga bine.

HOROSCOP 21 AUGUST 2019 BERBEC

Vă curtează diverse persoane să vă combinaţi la treabă, să intraţi într-un parteneriat de afaceri care să vă aducă un serios câştig financiar.

HOROSCOP 21 AUGUST 2019 TAUR

Vi se pot întâmpla lucruri neobişnuite şi să aveţi reacţii prompte, să profitaţi de ocaziile speciale şi să fiţi atenţi şi la cine vă face ochi dulci.

HOROSCOP 21 AUGUST 2019 GEMENI

Poate vă interesaţi la bancă de un credit, ca să vă cumpăraţi o casă, ori v-aţi propus să vă luaţi o maşină nouă şi n-aveţi suficienţi bani.

HOROSCOP 21 AUGUST 2019 RAC

Sunteţi pe picior de plecare, poate şi în interes de serviciu, ori poate plecaţi pentru mai mult timp să lucraţi departe de casă. Vedeţi ce zice şi familia.

HOROSCOP 21 AUGUST 2019 LEU

Apar provocări care va obligă să ţineţi ștacheta sus, pentru că vă puteţi dovedi nişte aptitudini care să vă confere un alt statut, poate luptaţi pentru un titlu.

HOROSCOP 21 AUGUST 2019 FECIOARĂ

Se observă succes, câştiguri, intraţi într-o altă etapă profesională şi o să munciţi în continuare să vă menţineţi la înălţime.

HOROSCOP 21 AUGUST 2019 BALANŢĂ

Poate o să cheltuiţi nişte bani ca să vă puteţi asigura cazarea, transportul şi alte plăti, să plecați câteva zile la distracţie, să faceţi abstracţie de greutăţi.

HOROSCOP 21 AUGUST 2019 SCORPION

O să vă contacteze nişte oameni care vor să contribuiți și voi cu ceva la o campanie de strângere de fonduri, ca să-i ajutaţi pe nişte oameni aflaţi în dificultate.

HOROSCOP 21 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR

Un eveniment care poate fi o rampă de lansare pentru voi, să vă fie recunoscută munca, o să vă scoată din anonimat pe unii dintre voi şi o să străluciţi.

HOROSCOP 21 AUGUST 2019 CAPRICORN

Poate daţi de bilete mai ieftine de avion sau de tren, să porniţi într-o escapadă turistică, un city break, ori poate prin ţară pe undeva.

HOROSCOP 21 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR

Se poate să închiriați o cameră sau o vilă, să vă duceţi cu ai voştri la mare, la munte, sau să-i trimiteţi pe copii într-o tabără sau într-o excursie de două, trei zile.

HOROSCOP 21 AUGUST 2019 PEŞTI

O să alegeţi nişte preocupări deconectante, pe care să le practicaţi în formula de grup şi să vă refaceţi tonusul, s-aveţi o inimă bună şi o stare generală de competiţie.

Share.

Comments are closed.