Horoscop 28 august 2019. O zodie intra in bucluc, alta are probleme in dragoste

0

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de miercuri:

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 28 august 2019. Berbec

S-ar putea ca o problemă sentimentală mai veche să revină în actualitate şi să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Nu cedaţi primului impuls!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 28 august 2019. Taur

Sunteţi plin de energie şi aveţi idei originale. Fiţi prudent, riscaţi să depăşiţi anumite limite şi să provocaţi discuţii în contradictoriu! Este o zi potrivită pentru reglarea afacerilor bănești care vă determină să vă bucurați de reușite.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 28 august 2019. Gemeni

Nu reuşiţi să îndepliniţi toate sarcinile de serviciu şi nu este exclus să aveţi probleme cu şefii. Pregătiți afaceri importante care să vă asigure creșterea în plan financiar.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 28 august 2019. Rac

Nu este momentul să vă ocupaţi de probleme delicate, pentru că este posibil să nu vă puteţi concentra suficient. Una dintre afacerile sau investițiile dumneavoastră poate culmina la mijlocul zilei, mai ales dacă în această acțiune este implicat și un bărbat înțelept din familie.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 28 august 2019. Leu

Astăzi vă lăsaţi prea mult călăuzit de sentimente şi riscaţi să deveniţi melancolic. Nu este exclus să aveţi dificultăţi de comunicare. Pe plan financiar vă merge bine, însăși patroană banilor se ocupă de creșterea veniturilor directe.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 28 august 2019. Fecioară

Persoana iubită vă reproşează lipsa de afectivitate şi faptul că acordaţi prea multă importanţă afacerilor. Venitul dumneavoastră va crește brusc, favorizat de o situație norocoasă, ivită din senin.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 28 august 2019. Balanță

Nu este o zi bună pentru afaceri. Este posibil să fiţi confuz şi lipsit de realism, motiv pentru care riscaţi să luaţi decizii eronate și să pierdeți bani.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 28 august 2019. Scorpion

Nu prea vă simţiţi în formă, ceea ce explică starea de nervozitate în care vă aflaţi. Nu vă asumaţi niciun risc, şansele de reuşită sunt minime!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 28 august 2019. Săgetător

Dimineaţă s-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sunteţi consecvent. Fiţi prudent, pentru că astăzi aveţi tendinţa să fiţi impulsiv.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 28 august 2019. Capricorn

Aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit grav. Vă implicaţi şi, astfel, faceţi mai multe drumuri scurte. Însă, pe plan financiar, veți ocazia de a câștiga sume mari de bani și, astfel, să aveți mai mult confort.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 28 august 2019. Vărsător

Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbaţi planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, nu îi refuzaţi. Câștigurile dumneavoastra salariale pot creste cu efort minim.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 28 august 2019. Pești

Sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă sâcâie de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, nu ezitaţi. Va aruncați în proiecte profesionale tumultoase din care puteți înregistra câștiguri substanțiale.

Share.

Comments are closed.