Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru saptamana 2-8 septembrie. Vin schimbari fabuloase pentru o zodie

0

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 2-8 septembrie. Fiecare zodie are parte de vesti de la astre.

HOROSCOP Berbec – Au o săptămână fabuloasă, mai ales profesional. Au sentimentul că recuperează un timp pierdut. În weekend vor fi axați tot pe acțiunile lor profesionale, au șansa să evolueze.

HOROSCOP Taur – Pun accent pe iubire și pe relațiile cu cei din jur. Din punct de vedere financiar au impresia că pierd bani. În weekend se axează pe proiectele personale.

HOROSCOP Gemeni – Încearcă să stabilească care sunt elementele de sprijin din viața lor: cămin, relație, casă. Este foarte importantă casa în sensul financiar, de avere. Spre sfârșitul săptămânii își fac calcule financiare și au simțul dreptății.

HOROSCOP Rac – Au parte de multă agitație mentală. Pănă la final de săptămână, au zile tensionate la locul de muncă. Trebuie să asculte și punctul de vedere al celorlalți. Atenție la sănătate joi și vineri.

HOROSCOP Leu – Săptămâna pune accentul pe bani, bani care vin doar din munca lor. Nu se mai simt confortabili la locul de muncă, vor o schimbare. Vor să demonstereze că merită ceea ce primesc, așa că în weekend muncesc mult.

HOROSCOP Fecioară – Multe planete în semnul lor zodiacal. Au tonus, inteligență și fac lucrurile cu drag. Sâmbătă și duminică au parte de o realizare la care muncesc toată săptămâna. Trebuie să pună accentul pe sănătate și recuperare joi și vineri.

HOROSCOP Balanță – Au parte de lucruri nerezolvate din celelalte săptămâni pe care încearcă să le rezolve. Marți și miercuri sunt zile bune din punct de vedere financiar. Atenție la drum spre finalul săptămânii.

HOROSCOP Scorpion – O săptămână care aduce mulți prieteni și multe întâlniri favorabile. Sunt populari și au succes. Spre finalul săptămânii cheltuie multă energie și mulți bani.

HOROSCOP Săgetător – O săptămână cu autoritate, vor să demonstreze că sunt harnici și au succes. Spre finalul săptămâni sunt orgolioși și vor să aibă tot timpul dreptate.

HOROSCOP Capricorn – Au parte de negocieri și discuții profesionale. Sunt întâlniri importante legate de proiectele profesionale. Atenție joi și vineri la sănătate, dar și la relațiile profesionale dificile cu cineva. Emoțiile trăite le pot da sănătate peste cap.

HOROSCOP Vărsător – Au parte de colaboratori care își fac bine treaba. Joi și vineri au zile tensionate din partea unor prieteni. Trebuie să evite să facă promisiuni prea mari.

HOROSCOP Pești – Este o săptămână axată pe relațiile profesionale și personale. Pe plan personal dau explicații, cer explicații, au parte de discuții tensionate. Pot avea sentimentul că trebuie să cedeze mult pentru ca lucrurile să aibă un rezultat pozitiv.

Share.

Comments are closed.