HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 23-29 septembrie 2019. Se anunta schimbari majore. Karma vine cu furtuni. Previziunile pentru toate zodiile

0

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 23-29 septembrie 2019.

HOROSCOP BERBEC – Berbecii au scrupule, sunt foarte meticulosi și acordă o atenție specială la felul în care comunică. Pot avea parte de o experiență a cărei reacție ar fi bine să fie ambalată cu tact și diplomație. O nouă etapă poate începe în viața lor.

HOROSCOP TAUR – Taurii au parte de multă muncă și îți dedică toată energía și atenția asupra acestui aspect. Cu siguranță au un proiect important în responsabilitatea lor. Miercuri, joi și vineri au idei creative, idei inovative. Se gândesc si în weekend la treabă.

HOROSCOP GEMENI – Gemenii pendulează între familie, axare pe propria persoană, sănătatea și distracție, prieteni și expriențe inedite. Gemenii se pot bucura de energia lor și pot găsi un hobby, o pasiune în muncă, ceva care îi pasionează la modul real.

HOROSCOP RAC – Racii au parte de o săptămână tensionată și poate din aeastă cauză pot deveni foarte sensibili. Debutul săpămânii îi poate face un pic prea sensibili și îi poate determina să analizeze lucrurile prea în amănunt. Totul e exagerat. Sunt usor de jignit de rănit și meteosensibili.

HOROSCOP LEU – Leii au o săpătâmă bună în care se simt într-o formă de zile mari. Au energie și se mobiliează foarte bine pentru a-și îndeplini obiectivele. Leii pot face bani din alte surse decât cele standard. Pot intreprinde o călătorie care să le lărgească orizonturile.

HOROSCOP FECIOARĂ -Feciorele sunt dezamăgite luni și acest necaz poate veni de la cineva apropiat, un prieten sau cineva din familie. Au parte de provocări la muncă și reușesc să facă față cu brio. De altfel, reușesc să facă și bani.

HOROSCOP BALANȚĂ – Balanțele au un conflict la început de săptămână. Balanțele știu de ce și cui. Miercuri și joi pot explica ce nu s-a înțeles luni.E loc de distracție și idei creative pe tot parcrusul săptămânii. când se vor face remarcați de ceilalți.

HOROSCOP SCORPION – Scorpionii au luni o lipsă de orizont și nu sunt siguri că își ating obiectivul. Îți revin imediat după în celelalte zile. Reușesc să aibă succes, iar sămbătă ies dintr-o fundătură și se relansează.

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Săgetătorii fie au problema financiară sau de dispoziție, așa că nu le cereți bani săgetătorilor că vor refuza categoric Au parte de o autoritate profesională ridicată și sunt apreciați la locul de muncă, așa că nu au voie să fie lenși. O iubire poate veni pe parcrusul săprămânii.

Citeste continuarea AICI

Share.

Comments are closed.