Horoscop Casandra 14 – 20 octombrie 2019. Mercur schimba traiectoria destinului in urmatoarele zile. Ce primeste fiecare zodie

0

Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 14 – 20 octombrie 2019.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Mercur este situat vizavi de Berbec, asa ca acum va va ajuta sa clarificati si sa explicati lucrurile cu unul dintre prieteni, cu un partener sau cu jumatatea dumneavoastra. Vremea este prielnica discutiilor despre dificultatile care apar in relatiile intime.

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Aceste zile sunt prielnice pentru munca mentala, deoarece veti fi mult mai atenti la detalii decat de obicei. S-ar putea sa doriti sa perfectionati o anumita tehnica de care aveti nevoie pentru munca.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Mercur va calatori prin cea mai distractiva parte a graficului dumneavoastra oferindu-va o multitudine de sanse ca sa va exprimati ideile creative celorlalti. S-ar putea sa descoperiti ca sunteti buni ascultatori si chiar sa-i ajutati pe cei care va solicita.

Horoscop RAC 22.06-21.07: Acum reflectati mai mult asupra propriului trecut, inclusiv asupra amintirilor din copilarie. Multi dintre dumneavoastra se vor ocupa de reparatii prin casa, de redecorari sau de implinirea unor proiecte amanate de ceva timp.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Ritmul zilelor dumneavoastra se va accelera in urmatoarea perioada. Va veti implica in activitati intelectuale mai mult decat de obicei si cu siguranta acesta nu este momentul potrivit relaxarii. Dimpotriva!

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Mercur va calatori prin una dintre casele dumneavoastra de bani, ceea ce inseamna ca va veti gandi mai mult la ce apreciati in viata. Desigur, va vor preocupa indeosebi afacerile, fluxul numerar, castigurile si cumparaturile.

BALANTA 23.09-22.10: In aceasta saptamana aveti capacitatea de a va examina cu o mai mare obiectivitate. Veti avea priceperea necesara la negocierea si discutarea contractelor. Este posibil sa simtiti nevoia de a iesi, de a calatori, dar nu pe distante lungi.

SCORPION 23.10-21.11: Sunteti unii dintre nativii cei mai retrasi ai zodiacului si zilele acestea veti simti nevoie chiar de izolare. Veti alege sa pastrati propriile pareri pentru dumneavoastra si sa nu le comunicati altora, chiar daca ar trebui.

Citeste continuarea AICI

Share.

Comments are closed.