Horoscop cu Neti Sandu! Cum iti merge astazi, in functie de zodia ta

0

Vibraţia zilei este 2 şi o s-avem un umăr pe care să ne sprijinim.

HOROSCOP 20 AUGUST 2019 BERBEC

O să aveţi cu ce să umpleţi timpul liber, ca să vă consumaţi surplusul de energie, să vă eliberaţi de stres, ca să fiţi fresh.

HOROSCOP 20 AUGUST 2019 TAUR

Poate vă gândiţi, totuşi, la un parteneriat de afaceri, ca să vă meargă mai bine financiar, să puteţi rezolva problema facturilor mari.

HOROSCOP 20 AUGUST 2019 GEMENI

Se poate să vă duceţi, în sfârşit, la prietenii care v-au invitat la ei acasă în străinătate, sau chiar şi în ţară şi o să fie o gură de oxigen după atâtea eforturi.

HOROSCOP 20 AUGUST 2019 RAC

E posibil să se-adune mai mulţi bani în cont din activităţile colaterale şi să strângeţi un capital, să faceţi o investiţie, să plecați pe undeva în vacanţă.

HOROSCOP 20 AUGUST 2019 LEU

Vreţi să-ncepeti lucruri noi şi să vă faceţi remarcaţi prin calitatea muncii voastre şi chiar o să reuşiţi, pentru că aveţi toată susţinerea de sus din cer.

HOROSCOP 20 AUGUST 2019 FECIOARĂ

Vi se pot plăti nişte bani din urmă şi să lucraţi şi în plus, să vă luaţi suplimentele salariale care să vă ofere un confort financiar.

HOROSCOP 20 AUGUST 2019 BALANŢĂ

S-au adunat multe treburi pe care e nevoie să le duceţi la bun sfârşit şi s-ar putea să vă mai ajute şi prietenii, cunoştinţele să preia ei din greutăţi.

HOROSCOP 20 AUGUST 2019 SCORPION

O să vă bucuraţi de unele mici privilegii, poate primiţi o legitimaţie specială la un concert, un eveniment sportiv.

HOROSCOP 20 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR

Întâlnire cu cineva de care o să vă lege o prietenie, ori poate o relaţie de cuplu şi care poate duce şi la căsătorie într-un an, doi

HOROSCOP 20 AUGUST 2019 CAPRICORN

O să vă luptaţi poate şi mai mult pentru nişte drepturi şi chiar n-o să lăsaţi lucrurile în aer, o să apelaţi la avocaţi, impresari, agenţi să vă reprezinte.

HOROSCOP 20 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR

E posibil să mai primiţi nişte bani din colaborări şi s-aveţi cu ce să plecaţi într-o vacanţă, fie şi doar în weekend, două, trei zile.

HOROSCOP 20 AUGUST 2019 PEŞTI

Se poate să reluaţi o negociere, ca să vedeţi dacă ajungeți la o înţelegere cu angajatorul, să ştiţi dacă merită să faceţi o schimbare sau nu.

Share.

Comments are closed.