HOROSCOP IULIE 2018: Cumpenele tale, in functie de zodie. Cine o duce prost cu banii, pe cine il paste o despartire

0

HOROSCOP IULIE 2018: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună!

BERBEC

Nu vei trece prin încercări majore în această lună, însă asta nu înseamnă că problemele te vor ocoli complet. Cea mai mare tensiune va fi pe plan sentimental, în special dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă. Discuţiile şi geloziile partenerului de viaţă te vor obosi atât de tare, încât simţi că nu asta e viaţa pe care vrei să o trăieşti. Te consumi atât de mult şi nu reuşeşti să îl faci să înţeleagă că nu are motive să se comporte aşa. Într-un final, veţi ajunge la un consens.

TAUR

Dacă cu banii o duci extrem de bine, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre dragoste. Nu este exclus ca în luna iulie să te desparţi de partenerul tău de viaţă, însă nu este cert dacă va fi definitiv sau nu. E loc de împăcare atât timp cât unul dintre voi va fi dispus să lase de la el. E clar că planurile voastre nu coincid, iar asta îţi ridică multe semne de întrebare cu privire la relaţie.

GEMENI

Nu o duci bine nici cu banii, dar nici cu dragostea. Dacă din punct de vedere financiar vei reuşi să găseşti soluţii, pe plan sentimental lucrurile par iremediabile. Traversezi o perioadă de instabilitate emoţională care te poate împinge să acţionezi necugetat faţă de partenerul tău, iar dacă eşti singură, faţă de partenerul altor femei. E posibil să apară o a treia persoană în viaţa ta, iar tu să fii dispusă să o laşi să intre.

RAC

Nu este exclusă o despărţire amoroasă luna aceasta dacă partenerul tău nu este dispus să facă ce vrei tu. Nu mai vrei să faci compromisuri doar de dragul de a avea o relaţie. Mizezi pe fericire şi te pui pe primul lor cu orice preţ, iar asta, într-un final, se va dovedi a fi un lucru bun. Dacă inţial pare o cumpănă, odată cu trecerea timpul va fi o binecuvântare. Nici la capitolul bani nu excelezi, însă te adaptezi rapid şi ştii să te descurci în orice situaţie eşti pusă.

Citeşte mai multe pe eva.ro

Photo: VideoBlocks

Share.

Comments are closed.