Horoscop Mariana Cojocaru pentru 15 – 21 septembrie. Echinocțiul de toamnă distruge tot! Zodiile care trebuie să se ferească cu orice preț!

0

Mariana Cojicaru ne prezinta previziunile astrale pentru saptamana 15 – 21 septembrie.

Berbec

Pe 23 septembrie ora 04:54 va fi Echinocțiul de Toamna din acest an. Pentru că se închide o etapă (vara se termină), e săptămâna în care ne facem cu toții un bilanț provizoriu. Va fi în Fecioară conjuncție Marte (patronul vostru astral) cu Soarele, un semn clar în acest sens. Pentru cei care nu au rezolvat ce aveau de rezolvat, vă spun că soluțiile le văd doar pe harta natală (sănătate, bani, carieră, etc).

Taur

Vă spuneam la Berbec de bilanțul provizoriu. Mi-au scris persoane care m-au felicitat de confirmarea previziunilor de peste vară și nu numai… Evident, discutăm de un cadru general, nu personal (ce se vede pe o astrograma natală). Puteți citi acest horoscop atipic cu previziunile mele confirmate. Cu aspectele grele de pe karma anului și Malefica Lilith pe țară s-a produs necazul de la Caracal…

Gemeni

Furtunile, tornadele, ploile și inundațiile de peste vară (uraganele din S.U.A, inclusiv Uraganul Dorian) sunt primele confirmări ale previziunilor făcute de mine, după Incendiul de la Notre Dame. Va urma o criză auto foarte mare, vă spun că nu este de glumă! Doar cei care știu cum să-și aștearnă de aici încolo vor face față problemelor care urmează. Cum sunt blocaje, soluții văd doar individual.

Rac

După cazul de la Caracal (rezonarea lui Saturn Retrograd conjunct cu Pluton Retrograd cu Karma Anului de la Solstițiul de Vară până la Echinocțiul de Toamnă), uitați ce-au înțeles copiii și tinerii: cum să sune la 112 și să dea alarme false… Știți ce au copiii și nepoții Dvs. pe astrogramele lor, că trebuie să-i orientăm împreună pentru viitor (misiunea lor karmică de acum e legată de viețile anterioare)

Leu

Scriam la celelalte zodii că e timp de bilanț (puteți citi). Cutremurele de peste vară, e drept, mici ca intensitate și-au făcut prezența și la București. Mulți dintre dvs. au parte de cutremure existențiale și nu le înțeleg. Ține de lecțiile de viață personale și, până nu se rezolvă, nu pot înainta în viață (blocaj pe astrograma lor personală). Rezolvările sunt individuale, nu la pachet. Că nu-s toți Leii la fel…

Fecioara

Soarele își face bagajele în săptămâna care urmează și se pregătește să intre în Balanță (Echinoctiul de Toamnă din acest an va fi pe 23 septembrie ora 04:54). Începe toamna astronomică și va trebui să știți cum stați cu banii și cum vă puneți la adăpost de aici încolo, conform hărții natale personale (ca să nu vă plângeți după și să mă căutați când v-a ajuns cuțitul la os). Citiți acest horoscop.

Balanță

Echinocțiul de Toamna e cu bilanț. Citiți ce am scris și la celelalte zodii și veți înțelege că este un horoscop de bilanț atipic. În zodie de Foc (Leu) a avut loc Explozia Nucleară din Rusia și efectele s-au resimțit și la noi. Știți cu ce misiune ați venit pe Pământ? Ce aveți înscris pe astrograma personală? Chiar și la bătrânețe trebuie să vă faceți un bilanț în acest sens. Să știți ce restanțe v-au rămas de plată…

Scorpion

Vă spuneam de aspectul 2 Malefic Kisses și de aspectele dure și tensionate de peste vară. Cum suntem în prag de toamnă, o altă previziune dură pe bilanțul meu previzional analizat în acest horoscop este incendiul din Pădurea Amazoniană. De aceea e important să văd soluții pe astrograma natală sau de compatibilitate personală, ca să știți cum vă salvați sau cum vor evolua lucrurile.

Săgetător

Un horoscop interesant cu bilanț provizoriu făcut de mine aici (de la Berbec începând…) ar trebui să vă pună pe gânduri, așa cum m-au pus și pe mine multitudinea de previziuni confirmate de peste vară. Incompatibilitățile și compatibilitățile nu sunt chestiuni generale, ci sunt ultra-personale. Am văzut alianțe care ne afectează… Blocajele le pot rezolva studiind astrograma voastră.

Capricorn

O vară care necesită bilanț: accidente rutiere grave (inclusiv microbuze), incendii, tornade, uragane, explozii,viol, dispariții de copii, apeluri false la 112, cutremure și cel mai grav și dureros… Incendiul din Pădurea Amazoniană. Vedeți ce dreptate am avut cu previziunile ultra-generale făcute, că cele personale sunt altceva. Fiecare Capricorn are afectat acum un sector personal: sănătate, carieră, etc.

Vărsător

Echinocțiul de Toamnă ne bate la ușă. Un bun prilej de bilanțuri provizorii. Daca vedeți tot ce am scris în acest horoscop, veți înțelege faptul că și eu îmi fac un astfel de bilanț profesional. Să vă spun și de Incendiul din Băneasa și Explozia din Militari? Cred că știți cei mai mulți că este o perioadă plină de imprevizibil. La cei cărora le-am văzut și le-am explicat astrograma au rezolvat.

Pești

Cu Malefica Lilith în Constelația voastră și opoziția cu Soarele din Fecioară ați fost sigur afectați. De aceea am pregătit o nouă colecție de Brătări talisman, care să vă protejeze și să vă ajute să depășiți crizele grele existențiale. Veți vedea cea vară dificilă a fost citind acest horoscop, de la Berbec până la Vărasător inclusiv. E drept, ca să vă ajut să vă orientez cât mai bine e clar nevoie de astrograma Dvs.

Share.

Comments are closed.